Afspraak verzetten

Gelieve uw afspraak zelf te verzetten via de Reschedule of Cancel knop die staat in de bevestigingsmail die u ontvangen hebt van ons. Wanneer u op reschedule klikt kan u meteen een ander tijdstip of datum kiezen. Klikt u op cancel is de hele afspraak geannulleerd, en kan u indien gewenst een nieuwe inplannen. Mogen wij u vriendelijk vragen niet de receptie last minute te mailen of bellen met het wijzigen van uw afspraak, aangezien wij geen permanente receptiedienst hebben en uw mailtje hoogstwaarschijnlijk pas na enkele dagen wordt gelezen.  Bel mij op

Openingstijden

Beautysalon: 09.30 – 22.00
Massagesalon: 09.30 – 22.00

Dagelijks geopend
Ook op zon- en feestdagen

Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten

Afspraak verzetten bij The Wellness Room

Verzet of annuleer je afspraak zelf online via de link in je laatst ontvangen bevestigingsmail: reschedule/ cancel. Dit kan tot 1 minuut op voorhand. Gelieve dit zelf te doen uit respect voor onze therapeutes, zij zijn alle online wijzigingen onmiddellijk op hun telefoon. Wanneer u dus last minute snel een cancel emailtje stuurt, zien wij dit door overvloed aan informatieve aanvragen mails waarschijnlijk te laat. 

Wij nemen ook geen wijzigingen aan via de telefoon, omdat dit verwarring schept. u kan ten alle tijden zelf online annuleren of online verzetten via de link in uw laatste bevestigingsmail.


Wat als u door omstandigheden te laat komt?

Wanneer u door omstandigheden te laat komt en uw afspraak niet meer kan doorgaan, gelden dezelfde regels als wanneer u niet zou komen op de geplande afspraak, u dient deze dan wel te betalen. Indien uw afspraak nog wel kan doorgaan, maar met minder behandeltijd, dient u toch de volledige prijs te betalen.

Dank voor uw begrip.

Route

Amerikalei 200, 2000 Antwerpen

We zijn gelegen op enkele meters van het nieuwe justitiepaleis, op de Amerikalei 200, vlak naast de bolivardtunnel. Boek nu online, we zijn elke dag tot 21u open! The Wellness Room bevindt zich op 1 minuut wandelen van het nieuwe justitie paleis. Rij niet in de tunnel maar juist ernaast. Wie met GPS komt gelieve Baron d’Hanislaan in te geven. (dit is het pleintje om de hoek). Geniet van onze gratis parking meer info in de bevestigingsmail. 
© 2021 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0