Afspraak verzetten

Contacteer ons op tijd voor het verzetten van uw afspraak. Dit kan enkel online minimum 6 u voor aanvang van uw behandeling. Wil u heel last minute verzetten of annuleren, vragen wij u vriendelijk om een email te sturen. Een volgende afspraak kan pas ingepland worden na het storten van de laatst (niet doorgegane) afspraak.  Bel mij op

Openingstijden

Beautysalon: 09.30 – 21.00
Massagesalon: 09.30 – 21.00

Dagelijks geopend
Ook op zon- en feestdagen

Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten

Afspraak verzetten bij The Wellness Room

Verzet of annuleer je afspraak zelf online via de link in je laatst ontvangen bevestigingsmail: reschedule/ cancel. Dit kan enkel minimium 6uur op voorhand. Wil je meer last minute annuleren of wijzigen, dan kan je enkel nog een nieuwe afspraak inplannen na betaling van de vorige afspraak. 

Wij nemen geen wijzigingen aan via de telefoon, omdat dit verwarring schept. Bent u nog ruimschoots op tijd, dan kunt u zelf online annuleren of onmline verzetten via de link in uw laatste bevestigingsmail.

Abonnementsklanten die te laat wijzigen of cancellen verliezen 1 beurt. Dit kan bijvoorbeeld een bonusbeurt zijn.

Wat als u door omstandigheden te laat komt?

Wanneer u door omstandigheden te laat komt en uw afspraak niet meer kan doorgaan, gelden dezelfde regels als wanneer u laattijdig cancelt. Indien uw afspraak nog wel kan doorgaan, maar met minder behandeltijd, dient u toch de volledige prijs te betalen.

Dank voor uw begrip.

Route

Amerikalei 200, 2000 Antwerpen

We zijn gelegen op enkele meters van het nieuwe justitiepaleis, op de Amerikalei 200, vlak naast de bolivardtunnel. Boek nu online, we zijn elke dag tot 21u open! The Wellness Room bevindt zich op 1 minuut wandelen van het nieuwe justitie paleis. Rij niet in de tunnel maar juist ernaast. Wie met GPS komt gelieve Baron d’Hanislaan in te geven. (dit is het pleintje om de hoek). Geniet van onze gratis parking meer info in de bevestigingsmail. 
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0