Biologische schoonheidssalon The Wellness Room in Antwerpen

Biologisch

The Wellness Room biedt u een biologische schoonheidssalon. Voor medische behandelingen, surft u best naar ons andere filiaal genaamd Huidtherapie Zuid . The Wellness Room, uw schoonheidsspecialist in o.a. gelaatsverzorging, pedicure, manicure, afslanking en ontharing in Antwerpen.
The Wellness Room in Antwerpen

Antwerpen Zuid

Gelegen op het Antwerpse zuid, op wandelafstand van het nieuwe justitiepaleis in een gezellige gelijkvloerse loft ingericht als schoonheidssalon, kunt u genieten van professionele schoonheidsbehandelingen.

Relax, refresh, Renew in BEAUTYSALON The Wellness Room IN HET ANTWERPSE ZUID

THE WELLNESS ROOM: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANTWERPEN 

Beautysalon in het Antwerpse Zuid 

Op zoek naar een top schoonheidssalon in Antwerpen met biologische topproducten? Schoonheidsinstituut beautysalon The Wellness Room verzorgt uw puur natuurlijke schoonheidsbehandelingen. 

BEAUTYPROMO’S

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie

PUUR NATUURLIJKE SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

The Wellness Room is een moderne nieuwbouw gelijkvloers loft ingericht als massage enschoonheidssalon, waar u in alle rust en in een gezellig kader kan genieten van professionele schoonheidsbehandelingen.

Onze sterke punten

Zeer ruim salon, goed gelegen, familiale sfeer, modern, luxueus, vakbekwame, vriendelijke therapeutes, hygiënisch, aangenaam onthaal

Beschikbaarheid

Wij zijn 7 op 7 geopend & afspraken zijn last minute inplanbaar. Neem rustig plaats in onze lounge zetels, waar u kan genieten van een koffietje terwijl u nageniet of wacht op uw behandeling.
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0