Voor afslanken in Antwerpen, moet je bij The Wellness Room zijn

Ben je al een tijdje op zoek naar de beste manier om af te slanken, of te vermageren, maar zie je door de bomen het bos niet meer, dan ben je bij The Wellness Room aan het juiste adres.

Gezond vermageren met Aloe Vera

Afslanken of Vermageren hoeft niet eeuwig te duren. Wij bij The Wellness Room bieden korte kuren aan van een looptijd van 9 dagen, die een pure detox zijn van je systeem en darmen en tegelijkertijd inzicht geven in je levens-en voedingspatroon. Deze detox-kuur zorgt ervoor dat eerst de afvalstoffen worden verwijderd  waardoor iedere inspanning voor ‘gezond eten’ veel sneller resultaat zal opleveren. Dit op een natuurlijke en verantwoorde manier met hoofdingrediënt puur gestabiliseerde Aloe Vera.  Onze detox kuren zijn altijd in combinatie met Figuurcorrectie zoals:

Er is altijd een oplossing: Figuurcorrectie!

Ben je het beu om cellulitis te hebben, verslapte huid, te veel kilo’s, specifieke zones waar je nooit afslankt, afslanken op de verkeerde plaatsen, of een ander probleem, leg het aan ons voor en we zoeken een oplossing voor jou op maat, mét resultaat. Bij The Wellness Room kan je terecht voor alle soorten figuurcorrectie.
Na een 5 – of 10 beurtenkaart van onze afslankingsmachines raden we aan om een afslankings-onderhoud te nemen voor 12 maanden (1 jaar). Lees er hier meer over. 

Vraag nu advies aan de receptie via mail, chat, of bel ons even op. Je kan ook een afspraak maken voor een gratis intake.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0