Biopeeling 100% bio

The Wellness Room maakt gebruik van de biopeeling van ons huismerk Skjincare, om uw huid grondig te reinigen. Herbalpeel is een unieke huisgemaakte kruidenpeeling op basis van zoetwateralgen met sterk ontgiftende kracht. De herbalpeel is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke plantenextracten en essentiële olieën. De biopeeling of Herbal Peel van het huismerk Skjincare is puur ontgiftende en zuiverende peeling die 100% natuurlijk is.

Biopeeling op basis van 2 soorten algen

Spirulina en Chlorella, gerstegras, tarwegras, puur natuurlijke planteningrediënten zoals Kamille, Calendula, Duizendblad, cacao, Vogelmuur / Sterremuur, Aloe Vera, Driekleurig Viooltje, Sheaboter, Avocado olie, Abrikozenpitolie, Haver, Vitamine E., en essentiële olieën zoals Bergamot, Lavendel alpine, Ceder-Atlas, Sandelhout en Roos-Geranium. Als dat geen puur natuur peeling is! De biopeeling of Herbal Peeling is perfect in kuurvorm te doen, is geschikt voor alle huidtypes, en kan het gehele jaar door gedaan worden, ook in de zomer. Zuivere, ontgifte huid dankzij biopeeling of Herbalpeel. Tijdens de biopeeling of Herbalpeel behandeling zakken de kruidenvezeltjes door de poriën van uw huid, tot in de basale cellenlaag.

Uw huid wordt genormaliseerd en tot in de diepte onttrokken aan gifstoffen, wat wil zeggen dat wanneer u bv. een overmaat aan talgproductie heeft, deze naar beneden wordt gehaald. Wanneer u een droge huid heeft, deze zich terug herstelt en normaliseert. In tegenstelling tot andere peelings, maakt biopeeling of Herbalpeel uw huid niet dunner, maar juist sterker! De biopeeling is een peeling die niet aan de oppervlakte peelt, maar van binnenuit de conditie van de huid verbetert. Deze Herbalpeel is ideaal voor een intense oppepper van de huid. De bio-peeling is 100% natuurlijk, geeft verbluffend resultaat, reinigt effectief en diepgaand & geeft een gehele ontgifting van de huidcellen van binnenuit. Hooguit het proberen waard!


Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke gelaatsbehandeling het beste bij u past. GELAATSBEHANDELINGEN VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0