Biopeeling 100% bio

The Wellness Room maakt gebruik van de biopeeling van ons huismerk Skjincare, om uw huid grondig te reinigen. Herbalpeel is een unieke huisgemaakte kruidenpeeling op basis van zoetwateralgen met sterk ontgiftende kracht. De herbalpeel is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke plantenextracten en essentiële olieën. De biopeeling of Herbal Peel van het huismerk Skjincare is puur ontgiftende en zuiverende peeling die 100% natuurlijk is.

Biopeeling op basis van 2 soorten algen

Spirulina en Chlorella, gerstegras, tarwegras, puur natuurlijke planteningrediënten zoals Kamille, Calendula, Duizendblad, cacao, Vogelmuur / Sterremuur, Aloe Vera, Driekleurig Viooltje, Sheaboter, Avocado olie, Abrikozenpitolie, Haver, Vitamine E., en essentiële olieën zoals Bergamot, Lavendel alpine, Ceder-Atlas, Sandelhout en Roos-Geranium. Als dat geen puur natuur peeling is! De biopeeling of Herbal Peeling is perfect in kuurvorm te doen, is geschikt voor alle huidtypes, en kan het gehele jaar door gedaan worden, ook in de zomer. Zuivere, ontgifte huid dankzij biopeeling of Herbalpeel. Tijdens de biopeeling of Herbalpeel behandeling zakken de kruidenvezeltjes door de poriën van uw huid, tot in de basale cellenlaag.

Uw huid wordt genormaliseerd en tot in de diepte onttrokken aan gifstoffen, wat wil zeggen dat wanneer u bv. een overmaat aan talgproductie heeft, deze naar beneden wordt gehaald. Wanneer u een droge huid heeft, deze zich terug herstelt en normaliseert. In tegenstelling tot andere peelings, maakt biopeeling of Herbalpeel uw huid niet dunner, maar juist sterker! De biopeeling is een peeling die niet aan de oppervlakte peelt, maar van binnenuit de conditie van de huid verbetert. Deze Herbalpeel is ideaal voor een intense oppepper van de huid. De bio-peeling is 100% natuurlijk, geeft verbluffend resultaat, reinigt effectief en diepgaand & geeft een gehele ontgifting van de huidcellen van binnenuit. Hooguit het proberen waard!

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.