Chat with us, powered by LiveChat

BIOPEELING: HERBAL PEEL

Biopeeling: Ontdek de nieuwe Herbalpeel, de natuurlijke oplossing voor elk huidprobleem.
Last van een vette huid, acné? Een vermoeide huid? Bio-peeling is de oplossing!
Lees meer over herbalpeel op huidtherapie zuid.

Biopeeling 100% bio

The Wellness Room maakt gebruik van de biopeeling van ons huismerk Skjincare, om uw huid grondig te reinigen. Herbalpeel is een unieke huisgemaakte kruidenpeeling op basis van zoetwateralgen met sterk ontgiftende kracht. De herbalpeel is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke plantenextracten en essentiële olieën. De biopeeling of Herbal Peel van het huismerk Skjincare is puur ontgiftende en zuiverende peeling die 100% natuurlijk is.

Biopeeling op basis van 2 soorten algen

Spirulina en Chlorella, gerstegras, tarwegras, puur natuurlijke planteningrediënten zoals Kamille, Calendula, Duizendblad, cacao, Vogelmuur / Sterremuur, Aloe Vera, Driekleurig Viooltje, Sheaboter, Avocado olie, Abrikozenpitolie, Haver, Vitamine E., en essentiële olieën zoals Bergamot, Lavendel alpine, Ceder-Atlas, Sandelhout en Roos-Geranium. Als dat geen puur natuur peeling is! De biopeeling of Herbal Peeling is perfect in kuurvorm te doen, is geschikt voor alle huidtypes, en kan het gehele jaar door gedaan worden, ook in de zomer. Zuivere, ontgifte huid dankzij biopeeling of Herbalpeel Tijdens de biopeeling of Herbalpeel behandeling, zakken de kruidenvezeltjes door de poriën van uw huid, tot in de basale cellenlaag.

Uw huid wordt genormaliseerd en tot in de diepte onttrokken aan gifstoffen, wat wil zeggen dat wanneer u bv. een overmaat aan talgproductie heeft, deze naar beneden wordt gehaald. Wanneer u een droge huid heeft, deze zich terug herstelt en normaliseert. In tegenstelling tot andere peelings, maakt biopeeling of Herbalpeel uw huid niet dunner, maar juist sterker! De biopeeling is een peeling die niet aan de oppervlakte peelt, maar van binnenuit de conditie van de huid verbetert. Deze Herbalpeel is ideaal voor een intense oppepper van de huid, De bio-peeling is 100% natuurlijk, geeft verbluffend resultaat, reinigt effectief en diepgaand & geeft een gehele ontgifting van de huidcellen van binnenuit. Hooguit het proberen waard!

Meer over biopeeling 

beautypromo’s

Gelaatsverzorging Intake

Andere verzorgingen

 

Beauty

Boek online uw Beauty Behandeling

Boek online uw schoonheidsbehandeling of beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

Professionele beauty behandelingen

Op zoek naar een professionele beauty- behandeling? Bekijk onze nieuwste beauty website: www.huidtherapiezuid.be!

In de kijker: Dermapen

Dermapen
Dermapen meso-therapie vitaminen rechtstreeks onder de huid inbrengen, is nu de nieuwste techniek!

En voor €90,- de Beste Prijs van Antwerpen.

Boek nu

Lees meer over deze behandeling