Bodypakking

Bodypakking werkt absorberend en trekt gifstoffen en oneffenheden uit de huid. Kaolin verfijnt tevens de poriën (tip voor het gelaat!) Deze pakking is zeer mild en zacht.

Rijk aan mineralen

We brengen een wittekleipakking aan op het hele lichaam, van het gelaat tot de benen. Nadien wordt deze volledig droog met behulp van een warmtelamp boven de behandeltafel. Ondertussen luistert u 15 tot 20 minuten naar relaxerende muziek en kan u vragen naar een kopje zuiverende thee. Wanneer de kaolin pakking is opgedroogd wordt deze voor u met warmtecompressen afgenomen. Er volgt nog een snelle verzorging met een rijke bodycreme.

Reserveer uw Bodypakking.

Tip: Reserveer de hammam voor na je bodypakking, of boek een verfrissende aromamassage om je huid weer soepel te maken.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0