Body Scrub Behandeling

De body scrub is volledig pijnloos, en wordt met een scrubhandschoen uitgevoerd. De dode huidcellen worden verwijderd, de bloedsomloop gestimuleerd en alle onzuiverheden worden van het lichaam verwijderd.

Verwijderd dode huidcellen

Deze behandeling is veel effectiever en gaat veel dieper dan het lichaam enkel te wassen met zeep.

Het begin van een nieuwe, frisse huid!

Na deze behandeling kan uw huid een goede voeding gebruiken. Daarom verwijderen we eerst alle overgebleven zoutkorreltjes van uw huid. Om de behandeling af te sluiten, wordt u ingemasseerd met een voedende lichaamscrème. De huid slorpt deze als het ware op, omdat ze nood heeft aan een flinke verzorging.

Meer info?

Tip: Boek een deugddoende olie-massage na de body scrub behandeling.

Contacteer ons nu voor meer info over een body scrub behandeling of maak direct een afspraak of reserveer online.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0