De beste Brazilian wax in Antwerpen!

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoe je het precies wil, jouw Brazilian Wax.  Haar rond, tussen, en op de schaamlippen halen we weg, net als het haar tussen de billen. In onderling overleg bespreken we met jou de meest geschikte wax voor jouw skin! Er is keuze uit 10 verschillende soorten wax. Belangrijk om weten: al onze waxen voor Brazilian Wax zijn flexiwaxen die soepel blijven bij het verwijderen ervan, dus niet te hard worden. Dat is een stuk minder pijnlijk! We hebben een rosé Creme-achtige flexiwax (filmhars), honing-suiker flexihars, colofonium vrije flexihars (bruine-pleister allergie), pure biologische suikerhars, flexihars op basis van kokosolie, etc etc…

Brazilian wax, een treat!

Omdat het hier een heel gevoelig en intiem deel van je lichaam betreft, kun je deze behandeling het beste aan een expert overlaten, een getrainde Wellness Room Brazilian Wax depiladora die precies weet wat ze doet. Wij maken van waxen een treat!

Brazilian Wax…eindelijk, een perfect resultaat!

Ben je eenmaal over de drempel, dan zal je tevreden zijn met het resultaat! Clean, proper, sexy en precies zoals je het wou! Dat is een half uurtje tanden bijten wel waard geweest. En als je het op regelmatige basis doet, zal je steeds minder voelen van de Brazilian wax op zich.

Brazilian wax, de voorbereiding

Ladies, niet scheren aub gedurende 1 week a 10 dagen. Stoppeltjes kunnen wij niet waxen! Heb je al lang niet geschoren of gewaxed, no worries, onze Brazilian Wax depiladoras trimmen je haartjes op waxformaat met een professionele trimmachine.

Hoe lang blijft het haar weg?

Geharste haren blijven zo’n 3 – 8 weken weg nadat ze zijn geharst. In de zomer groeien haren over het algemeen iets sneller dan in de winter. Dat wil overigens niet zeggen dat je pas na 3 – 8 weken de eerste haren zult zien. Haren groeien niet allemaal tegelijk. Op het moment dat je je laat harsen, zal een deel van de haren in rust zijn en geen enkele groeiactiviteit vertonen. Een ander deel is wel al aan het groeien, maar nog te kort en niet te zien. Wanneer je een week nadat er geharst is weer enige haren ziet, zijn dat dus niet de haren die geharst zijn, maar haren die vorige week nog niet te zien waren en nu net boven het huidoppervlak uit zijn gegroeid. Meer info over onze Waxing en tips bij ontharen lees je hier. 

Boek online uw Brazilian wax beauty behandeling

Boek online uw Brazilian wax beauty behandeling en beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Brazilian wax beauty behandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Alle beschikbare Brazilian wax behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0