CAVITATIE, EEN NIEUWE KIJK OP CELLULITIS VET IN BEAUTYSALON THE WELLNESS ROOM

Cavitatie met de C cav pro machine, is een nieuwe kijk op de bestrijding van cellulitis en vet. Cavitatie werkt uitstekend voor plaatselijk gebruik, en is dus ideaal voor lovehandles, buik en armen strakker en afgelijnd te krijgen. Ook voor de billen zien we zeer snel resultaat.


Cavitatie in Antwerpen


HET GELUID VAN DE CAVITATIE MACHINE ZOEMT JE VET & CELLULITIS HELEMAAL WEG IN DE PRACHTIGE KAMERS VAN DIT SCHOONHEIDSINSTITUUT

Voor cavitatie maken we gebruik van een ultrasound gel, die rijkelijk op de te behandelen delen wordt verdeeld. Cavitatie werkt met ultrasound en infraroodwarmte, waardoor u een sensatie zal ervaren van een zoemend geluid in de oren en een verwarmde zone die wordt behandeld. De behandeling is volledig pijnloos en ontspannend, en belooft waar we allemaal zo naar uitkijken: onmiddellijk resultaat! Koopt u een 10-beurtenkaart, dan geniet u van een voordeeltarief en spectaculaire verschillen voor na. We bieden zowel korte 30 minuten sessies aan, als een volledig uur (60 min).

HET VOORDEEL VAN DRAINEREN MET PRESSOTHERAPIE NA CAVITATIE

Cavitatie maakt zelfs het meest hardnekkige vet los. Na een 5 - of 10 beurtenkaart raden we aan om een afslankings-onderhoud te nemen voor 12 maanden (1 jaar). Lees er hier meer over

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON The Wellness Room. Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw & CAVITATIE, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail info@w-room.be of boek online.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0