DERMAPEN MESO HAIR OF UITDUNNEND HAAR:DE NIEUWSTE GENERATIE HAARGROEI BOOST VOOR EEN VOLLE, GEZONDE EN STERKE HAARGROEI MET MESOTHERAPIE.


Zowel voor mannen als vrouwen. 100% Pijnloze behandeling. Bekijk nu de video van Dermapen Hair.

MESO HAIR
Meso Hair Therapy is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel van Meso Hair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat Meso Hair cocktails speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

OPTIE 1: MESO HAIR CAPILLUM - PEPTIDEN HAARUITVAL COCKTAIL
Meso Hair Capillum is een geavanceerde anti- haarverlies cocktail

 • De werkzame stoffen zijn: Palmitoyltripeptide-38, acetyltetrapeptide-2, oligopeptide-24, palmitoyltripeptide-5, palmitoyltripeptide-28.

Het is een steriele oplossing op basis van een combinatie van drie groepen actieve ingrediënten voor de behandeling van alopecia van het hormonale type (androgenetisch) of veroorzaakt door andere interne of externe factoren zoals voedingstekorten en / of stress. Het is een verjongende haarbehandeling en uitstekende aanvulling van andere medische esthetische oplossingen tegen haaruitval.

De exclusieve samenstelling omvat nieuwe generatie peptiden die via celtechnologie biomodulerende eiwitsignalen emitteren om de elementen te reguleren die betrokken zijn bij de gehele cyclus van haargroei. Deze peptiden regenereren en versterken, in synergie met andere specifieke actieve bestanddelen, de extracellulaire matrix (ECM) en de dermale papilla, versterken de dihydrotestosteronsynthese, verhogen de microcirculatie, voeding en oxygenatie, verlengen de anagene fase en vermijden de follikelminiaturisatie. BCN Capillum-Peptides formule wordt aangevuld met vitaminen, mineralen, aminozuren en hyaluronzuur, onder andere voor een wereldwijde hoofdhuidverzorging, die het haaruiterlijk verbetert en zorgt voor een volumineuzer en gezonder haar.

Meso Hair Therapy activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel van MesoHair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat MesoHair cocktails speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van de capillum peptiden cocktail.  

OPTIE 2: MESO HAIR VITAMINS BCN SCALP DUN, DOF HAAR OF VERMOEIDE HAARGROEI.
BCN SCALP is een geavanceerde haarboost Cocktail.

 • De werkzame stoffen zijn:  panthenol, vitamine B6, vitamine B1, biotine, ijzer.

De formule combineert verschillende soorten ingrediënten, die op verschillende niveaus en in verschillende stappen van de haargroeicyclus werken. De activiteit van zijn componenten volgt de vereiste regels om cellulaire regeneratiesystemen te herstellen en slaat de commune ongebalanceerde hormonale en glandulaire condities tijdens haarverlies bij mannen of vrouwen over. Het induceert een vasodilatatie die een adequate perfusie van de cellen van de haarbol beoogt, waarbij de afgifte van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd. Het gehalte aan hoge concentraties van B-groepsvitaminen zorgt voor een volledige voeding van de dermale papilla en een goede metabolische functie. De chelerende werking ervan voorkomt het effect van de overvloedige metalen in de telogene fase en beschermt de structuren die aan het haarzakje zijn bevestigd en die de capillaire structuur versterken.

BCN Scalp bevat actieve ingrediënten die zorgen voor dikker, glanzend, sterk haar, en terug een volle haarbos, namelijk  dexpanthenol en biotine. Het bevat ook andere B-vitaminen en ijzer. Dexpanthenol, een natuurlijk bestanddeel van de huid en het haar, is de alcoholische analoog van pantotheenzuur of vitamine B5 en is daarom provitamine B5 dat snel door de huid wordt opgenomen en wordt omgezet in vitamine B5. Zijn doeltreffendheid is gebaseerd op zijn grote vochtinbrengende kracht en goede penetratie in de huid. Het verhoogt de vochtniveaus in het stratum corneum, vermindert het transepidermale verlies van water en behoudt de natuurlijke gladheid en elasticiteit van de huid. Het versnelt de celreparatie, herstelt beschadigd weefsel en bevordert de normale keratinisatie van de huid en het haar. Het heeft ook een uitgesproken anti-inflammatoir effect dat, samen met de eerder genoemde hydraterende kracht, ontsteking, irritatie, jeuk van de huid en de hoofdhuid vermindert. Het werkingsmechanisme is gebaseerd op zijn status als een component van co-enzym A, een stof die vereist is in talrijke biochemische processen en in het algemeen werkt het als een cofactor in acetyleringsreacties. De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van de bcn scalp cocktail.

Dermapen Uitdunnend haar

VOOR DE BEHANDELING
Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingsproduct in je haar aanbrengen. Na de behandeling mag je je haar 24 uur niet wassen; dit om het product zo ongestoord mogelijk zijn werk te laten doen. De meso specialist kan u een bijpassende shampoo adviseren wat het effect van de behandeling versterkt.

ADVIES
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam.Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 
Kuur interval om de 4 weken.

Inhoud van de Meso Hair Therapy

de huid zone wordt eerst ontsmet en nadien gewenst een verdovende cool spray 
peptiden invoer of injecties.

PRIJZEN

 • Meso Hair intake en test behandeling 30 minuten  € 50,00 
 • Meso Hair volledige hoofdhuid behandeling prijs per sessie: € 160
 • Meso Hair Kuur volledige hoofdhuid behandeling 5 + 1 gratis sessie : € 266 op de 1e, 2e en 3e afspraak (totaal €800)
AFSPRAAK MAKEN 
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.
Telefonisch afspraak maken: 03 257 77 32

MEER INFORMATIE
Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, 
nodigen wij u graag uit voor een Meso Hair intake en test behandeling.

CONTA INDICATIES DERMAPEN
 •   Gebruik van antistollingsmiddelen
 •   Jonger dan 18 jaar, huid is nog niet helemaal ontwikkeld
 •   Auto immuunziekte
 •   Zwangerschap of borstvoeding
 •   Huidziekten zoals ernstig eczeem of psoriasis
 •   Bepaalde huidbeschadiging: plotse vreemde uitslag, allergie of andere 
 •   Actieve herpes simplex in het te behandelen gebied
 •   Roodheid door zonnebrand

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0