HUIDTHERAPIE ZUID HANTEERT DE 3-IN-1 METHODE: UNIVERSAL CONTOUR WRAP,PRESSOTHERAPIE ÉN ELEKTROSTIMULATIE.

De Express Wrap van Universal Contour Wrap (UCW) maakt uw lichaamszone strakker, steviger, gespierder en slanker. U & ontspant u in de warme compressen doordrenkt met afslankingsklei en modder, lekker verwarmd in infrarood en gestimuleerd door onze pressotherapie. Daarna als final touch stimuleert u het proces nog gedurende 20 minuten met elektrostimulatie pads op de door u gekozen zone.


elektrostimulatie met universal contour wrap


 INGREDIENTEN UNIVERSAL CONTOUR WRAP (UCW)
 •  Bentoniet: Uitstekende drainerende eigenschappen voor een volledige lichaamsontgifting, huidopklaring en reiniging.
 •  Magnesiumsulfaat: Stimuleert de circulatie in de epidermis, exfolieerten werkt als ontstekingsremmer.
 •  Magnesiumchloride: Waardevol mineraal zout laat balans toe in de cellen, bestrijdt stress en het vasthouden van vocht en heeft anti-bacteriële eigenschappen.
 •  Zinkoxide: Eigenschappen van bacteriën en ontstekingsremmer.
 •  Sodiumchloride: Ontgift weefsels en verstrakt de huid.
MYA ELEKTROSTIMULATIE NA DE UCW EXPRESS WRAP
Na talrijke ‘intensieve’ behandelingen om cellulitis en vet te verminderen, is er nu ook Elektrostimulatie. Je kent het alvast van op de televisie, waar ze de consumentenversie verkopen, die maar 5% van de totale elektrostimulatie geeft. Bij Huidtherapie Zuid beschikken we over de meest innovatieve en recente versie van elektrostimulatie die 100% aan trillingen en ultrasound geeft, uitsluitend gebruikt door gezondheids-professionals. Door zeer gerichte en intense trillingen op een hoge frequentie, worden uw spieren gestimuleerd. Het effect is vergelijkbaar met een work-out, terwijl u er niets voor hoeft te doen. De trillingen zorgen voor spierversteviging & verstrakking.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN ELEKTROSTIMULATIE IN COMBINATIE MET UNIVERSAL COUNTOUR WRAP
Om te beginnen een onmiddellijk centimeterverlies, en een voelbaar gladdere huid. Strakheid en zichtbare mindering van cellulitis zijn ook al mogelijk na 1 sessie en een verlies van 3 tot 5 cm per zone. Tijdens 1 behandeling dient u te kiezen voor 1 specifieke zone.
Universal contour wrap AntwerpenHOE GERAAKT HET VET EN CELLULITIS UIT HET LICHAAM? 3-VOUDIGE WERKING.
De klei en modder van de UNIVERSAL CONTOUR WRAP& werkt ontgiftend en trekt als het ware alle afvalstoffen uit het lichaam. De PRESSOTHERAPIE draineert al het losgekomen vet, afvalstoffen en cellulitis door onze lymfen uit ons systeem. Daarna is het de ultrasound in de ELEKTROSTIMULATIE behandeling die het uiteindelijke vet doet verwijderen. Ultrasound is een Ultrageluid, dwz. Niet door ons oor hoorbare hoge geluidsgolven worden via het metaal van de ultrasound naar de vetcellen gestuurd, waardoor die vloeibaar worden. De geluidsgolven ‘verstoren’ dus als het ware de vetcellen of cellulitis en breken ze af. Daarna dien je voldoende water te drinken zodat ze natuurlijk afgevoerd kunnen worden. De techniek van ultrasound is op dat punt vergelijkbaar met die van de ‘Cavitatie behandeling’.  De ultrasound gaat niet dieper dan ongeveer 1,5 cm, daar waar de vetcellen zich bevinden. Op dat punt is de kracht van het signaal het sterkst. Ulrasound is dus veilig voor de organen van het lichaam. 
HOE VAAK MOET IK KOMEN?
Wij raden aan om 2 keer per week, gedurende 5 weken te komen. 1 sessie duurt 75 minuten en bestaat altijd uit een combinatie van UCW, Pressotherapie & Elektrostimulatie. Na 10 sessies kan u ‘onderhoudsbeurten’ inplannen,

WAT KAN ER BEHANDELD WORDEN MET ELEKTROSTIMULATIE, UNIVERSAL COUNTOUR WRAP & PRESSOTHERAPIE


Deze 3-voudige afslankingsbehandeling is goed voor:
 •  Buikvet
 •  Billen
 •  Benen
 •  Bovenarmen

WANNEER IS ER GEEN BEHANDELING MOGELIJK?
Er is geen behandeling mogelijk bij:
 •  Hartkwalen
 •  Zwangerschap
 •  Recentelijke beroerte
 •  Pacemaker
 •  Ontstekingen
 •  Recentelijke trombose

RESERVEER NU UW 3-IN-1 BEHANDELING EN ZIE ONMIDDELLIJKE VERSTRAKKING.
 Reserveren kan via de telefoon, live chat, of via het online boekingssysteem.BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0