Gellak in Antwerpen – Gellish bij onze top Nagelstylisten 

Gelpolish bij The Wellness Room Antwerpen

Bij The Wellness Room in Antwerpen kan je een gellak laten zetten op handen of voeten. De producten zijn vegan, cruelty free en Gluten free. 


Producten Gelpolish vegan, cruelty en Gluten Free

9 kleuren per seizoen 

Omdat wij bij The Wellness Room steeds de nieuwste trends volgen, kan u per seizoen kiezen uit de meest recente 9 nieuwe seizoenskleuren. Zo weet u meteen welke kleuren in de mode zijn, en bovendien zijn de seizoenskleuren zo op elkaar afgestemd, dat je ze ook met elkaar kan combineren! 

Voor de Gelpolish of Gellak rekent u best 30 minuutjes. De Gelpolish wordt aangebracht op een propere nagel. Dat wil zeggen dat uw nagelstyliste eerst uw nagel behandelklaar maakt. Vijlen en nagelriemen verzorgen (Max 15 minuten) zit in de prijs inbegrepen. U kan al een gelpolish laten zetten voor 28 euro, zowel voor handen als voeten.

Wij nemen uw vorige gelpolish ook eraf: €10
Voor het verwijderen van Gelnagels vragen wij een supplement van €20. 
Uw nagelstyliste heeft steeds het recht om de behandeling van uw nagels te weigeren. Dat wil zeggen wanneer uw nagels te zwak zijn, of wanneer ze erg beschadigd zijn. Soms is het ook aangeraden om een volledige pedicure te boeken vooraleer de gelpolish op de nagels wordt gedaan. Luister daarvoor naar het advies van uw nagelstyliste.

Meer info over het merk The Gelbottle, hét merk waar ook The Kardashians gebruik van maken 

The GelBottle Inc heeft in een zeer korte periode wereldwijd al een hoop harten gestolen en dat is niet voor niets. Het voordeel van de kleuren is dat ze in één keer dekken en ontzettend hoog gepigmenteerd zijn.  The GelBottle producten bevatten geen ongewenste ingrediënten, zijn vegan en diervriendelijk!


BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0