Gellak in Antwerpen – Gellish bij onze Nagelstyliste Ruth of Stéphanie, met het fantastische merk Light Elegance.

Gelpolish bij The Wellness Room Antwerpen

Bij The Wellness Room in Antwerpen kan je een gellak laten zetten op handen of voeten, met het fantastische merk Light Elegance uit Oregon. De producten zijn vegan, cruelty free en Gluten free. 


Producten Gelpolish vegan, cruelty en Gluten Free


Voor de Gelpolish of Gellak rekent u best 30 minuutjes. 
De Gelpolish wordt aangebracht op een propere nagel. Dat wil zeggen dat uw nagelstyliste eerst uw nagel behandelklaar maakt. Vijlen en nagelriemen verzorgen (Max 15 minuten) zit in de prijs inbegrepen. U kan al een gelpolish laten zetten voor 28 euro, zowel voor handen als voeten.

Wij nemen uw vorige gelpolish ook eraf: €10
Voor het verwijderen van Gelnagels vragen wij een supplement van €20. Onder de 50 euro vragen wij steeds een contante betaling (we hebben geen bankcontact). Vanaf 50 euro maken wij een factuur op indien gewenst.
Uw nagelstyliste heeft steeds het recht om de behandeling van uw nagels te weigeren. Dat wil zeggen wanneer uw nagels te zwak zijn, of wanneer ze erg beschadigd zijn. Soms is het ook aangeraden om een volledige pedicure te boeken vooraleer de gelpolish op de nagels wordt gedaan. Luister daarvoor naar het advies van uw nagelstyliste.

Boek online uw Gelpolish gellak beauty behandeling

Boek online uw Gelpolish gellak beauty behandeling en beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Gelpolish gellak beauty behandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Alle beschikbare Gelpolish gellak behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0