GELAATSVERZORGING YOUTHFULL MET LPG ENDERMOLIFT WERKT HUIDVERJONGEND

De gelaatsverzorging Youtfull werkt huidverjongend en is ideaal voor de rijpere huid, vanaf de leeftijd van 30+.

Gelaatsverzorging Youthfull met LPG Endermolift bij The Wellness Room


DE GELAATSVERZORGING YOUTHFULL MET LPG ENDERMOLIFT, EEN WELDAAD VOOR DE RIJPERE HUID 
De LPG endermolift draineert toxines, brengt zuurstof in de weefsels en bevordert de productie van elastine, collageen en de productie van eigen hyaluronzuur stijgt met 80%! Het resultaat is:
  •  een stevigere kin en huid
  •  een teint die er meteen weer helder uit ziet
  •  rimpels en kraaienpootjes die van binnenuit opgevuld worden.

LPG ENDERMOLIFT MAAKT FIBROBLASTEN WAKKER IN JE HUID
Fibroblasten zijn ingenieuze huidcellen: ze maken collageen, elastine en hyaluronzuur aan, allemaal stoffen die je huid jong en stralend houden. Maar fibroblasten zijn ook lui. En zoals je spieren in vorm kan houden door fysieke activiteit, zorgt de speciale massagetechniek van LPG ervoor dat de fibroblasten wakker blijven. Fitness voor je huid dus. LPG endermolift werkt in op de gelaatscontouren, rimpels, huidvolume, donkere kringen of zelfs een dubbele kin. De behandeling gaat in strijkende bewegingen naar boven. Daarna wordt het gezicht zone per zone behandeld. De behandeling voelt als een stevige maar ontspannende massage. Na een halfuurtje kleurt én voelt je gezicht rozig getind én gezond.  
WERKZAME STOFFEN
We hebben de behandeling volgestopt met het allerbeste wat de natuur te bieden heeft zoals o.a.:
Aloë Vera*, Calendula*, Smeerwortel*, Hazelnootolie*, Jojobaolie*, Sheaboter*, Cacaoboter*, Distelolie*, Teunisbloemolie,* Rozenbottelolie*, Vitamine E, Zwarte Bes* en Lavendel*. Als peeling gebruiken we een lichte AHA fruitzuurpeeling 10% volume, geschikt voor alle huidtypen. 
 

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON THE WELLNESS ROOM.
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32, mail info@w-room.be of boek online.


Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke gelaatsbehandeling het beste bij u past. GELAATSBEHANDELINGEN VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0