GELAATSVERZORGING MET LPG ENDERMOLIFT WERKT HUIDVERJONGEND

De gelaatsverzorging met LPG endermolift werkt huidverjongend en is ideaal voor de rijpere huid, vanaf de leeftijd van 30+. Het helpt uitstekend voor huidverstrakking op een de meest natuurlijke manier zonder naaldjes en zonder chemische peeling, puur natuur, met de LPG endermolift natuurlijke lifting. Ideaal ook voor vocht rondom de ogen, spanningshoofdpijn, en een gestresseerde huid en/of blik. 

Gelaatsverzorging Youthfull met LPG Endermolift bij The Wellness Room

DE GELAATSVERZORGING MET LPG ENDERMOLIFT, EEN WELDAAD VOOR DE RIJPERE HUID 
De LPG endermolift draineert toxines, brengt zuurstof in de weefsels en bevordert de productie van elastine, collageen en de productie van eigen hyaluronzuur stijgt met 80%! Het resultaat is:
  •  een stevigere kin en huid
  •  een teint die er meteen weer helder uit ziet
  •  rimpels en kraaienpootjes die meer ontspannen en uitgestreken worden.
LPG ENDERMOLIFT MAAKT FIBROBLASTEN WAKKER IN JE HUID

Fibroblasten zijn ingenieuze huidcellen: ze maken collageen, elastine en hyaluronzuur aan, allemaal stoffen die je huid jong en stralend houden. Maar fibroblasten zijn ook lui. En zoals je spieren in vorm kan houden door fysieke activiteit, zorgt de speciale massagetechniek van LPG ervoor dat de fibroblasten wakker blijven. Fitness voor je huid dus. LPG endermolift werkt in op de gelaatscontouren, rimpels, huidvolume, donkere kringen of zelfs een dubbele kin. De behandeling gaat in strijkende bewegingen naar boven. Daarna wordt het gezicht zone per zone behandeld. De behandeling voelt als een stevige maar ontspannende massage. Na een halfuurtje kleurt én voelt je gezicht rozig getind én gezond.
DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON THE WELLNESS ROOM.
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32, mail info@w-room.be of boek online.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.