LPG ENDERMOLOGIE, DE MEEST NATUURLIJKE AFLIJNING VAN UW SILHOUET - NU - N BEAUTYSALON THE WELLNESS ROOM.

LPG endermologie is een revolutionaire machine die al jaren de wereld rond heeft veroverd. 1000-en vrouwen - en mannen - zijn gebaat bij de positieve effecten van deze natuurlijke vorm van vet & vochtafdrijving. Het principe van LPG endermologie werkt heel simpel. Ze rolt uw huid zachtjes op tussen 2 draaiende wieltjes. Ondertussen wordt de opperhuid licht naar boven gezogen, waardoor het knijpende effect vergelijkbaar is met een deep tissue weefselmassage.

LPG ENDERMOLOGIE WERKT THERAPEUTISCH OP VERSCHILLENDE VAKGEBIEDEN.
 •  LPG anti-ageing lift gelaat
 •  LPG ogen lift en lippen 
 •  LPG Cellulitis androïde/gynoïde/aqueuze
 •  LPG drainage en vochtophoping 
 •  LPG All-in-1:  Cellultis, vocht & vet. 
 •  LPG Butt Lift
 •  LPG vetten vrijmaken (bv rug, onderbuik, maag, heupen, enz…) 
 •  LPG verslapte huid - versteviging
 •  LPG Fibrose aangezicht of lichaam
 •  LPG Oedeem gezicht of lichaam
 •  LPG litteken reconstructie (ontstoken en niet ontstoken litteken)
 •  LPG veneuze problemen
 •  LPG spierspanning
 •  LPG sportmassage: stimuleren, mobiliseren, stretchen, recuperatie,verlichten, draineren, defibroseren, mobiliseren van o.a. lesie ligamenten, pezen en spieren. 
 •  LPG zware benen 
 •  LPG vochtretentie 
 •  LPG post operatief: na ooglidcorrectie, liposuctie, neusoperatie, enz…
LPG ENDERMOLOGIE, DOOR ERVAREN SCHOONHEIDSSPECIALISTES IN EEN MEESTERWONING OMGETOVERD IN SCHOONHEIDSINSTITUUT
LPG endermologie is uiterst geschikt voor vrouwen - of mannen - met vochtophopingen, plaatselijk, of over grotere delen van het lichaam, én voor verklevingen na bv. een liposuctie, en als ultieme cellulitis killer. Cellulitis, een bindweefsfelprobleem dat met intensief sporten vaak niet opgelost kan worden, kan wel perfect met LPG endermologie behandeld worden. Omdat het een natuur-eigen proces is van het lichaam (zoals bv. afvallen of diëten), kan u helaas geen resultaat verwachten na 1 sessie. Gelukkig kan de LPG endermologie machine u wel garanties geven na enkele sessies, beginnend vanaf 10 sessies. Niet geschrokken, U kan hiervoor beroep doen op een voordeliger tarief, onze 10-beurtenkaart. Ook is er de mogelijkheid een extra lange sessie in te plannen, wat vaak ook voordeliger én efficiënter is. Van LPG endermologie heeft nog nooit iemand spijt gehad, de machine is en blijft een topper!

HET VOORDEEL VAN DRAINEREN MET PRESSOTHERAPIE NA LPG ENDERMOLOGIE

LPG endermologie maakt alle vetkussentjes los. Na een 5 - of 10 beurtenkaart raden we aan om een afslankings-onderhoud te nemen voor 12 maanden (1 jaar). Lees er hier meer over

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON THE WELLNESS ROOM.
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw LPG ENDERMOLOGIE, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail   info@w-room.be  ; of boek online. 

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0