Bij The Wellness Room kan je een Manicure in Antwerpen laten verzorgen in Wellness-stijl

Manicure is een behandeling van de handen en nagels, die je soms graag door een professional wil laten uitvoeren. Waarom? Wanneer je bijvoorbeeld je nagels graag netjes in een bepaalde vorm gevijld wil hebben, of wanneer je bv. last hebt van afgebroken nagels, lastige nagelriemen, of ruwe handen of vingertoppen.


manicure voor de nagels met gellak of gelpolish in Antwerpen

Manicure behandeling met gelpolish in Antwerpen bij The Wellness Room

De manicure behandeling in Antwerpen begint met het desinfecteren van de handen en nagels. Nadien volgt een verzorgende keratine behandeling van de nagels. Een anti-snip serum wordt aangebracht. Nagelvelletjes worden voorzichtig naar achteren gebracht indien nodig, en afgeknipt waar ze uitsteken. Dit gaat makkelijker door de keratine behandeling en nagelriemolie. De nagels worden in vorm gevijld. Wanneer je graag je nagels wil laten lakken, is het belangrijk dat we de nagelplaat ontdoen van overgebleven producten. De nagelplaat wordt lichtjes gebufferd en klaargemaakt voor een basis beschermcoat. Vervolgens lakken we 2 of 3 lagen kleur gelpolish van The Gelbottle. De nagel wordt afgewerkt met een matte of blinkende toplaag. Mits voorzichtigheid, zou je tot 3 weken kunnen genieten van je nieuwe nagels!

Handmassage na de manicure 
De handmassage maakt de manicure af. We gebruiken hiervoor een romige handencreme die helemaal zal intrekken tijdens de massage. De totale duurtijd van de manicure is 30 minuten, en komt op 28 euro met lakken inclusief. De lak is een gelpolish gellak die gemiddeld 2 tot 3 weken blijft, afhankelijk hoe uw nagelplaat het stelde voor de behandeling, en afhankelijk hoe goed u zorgt draagt voor uw nagels.

Het verwijderen van de gellak of gelpolish na de manicure 
Wanneer u graag bij een volgende afspraak de gelpolish of gellak wil laten verwijderen, betaalt u daarvoor €10.
Leuke weetjes over nagelvormen 
  • Vierkant voor gemakkelijke mensen: Wil jij graag nagels waar je je zo weinig mogelijk om moet bekommeren? Met een vierkante vorm kan je quasi niets mis doen. Je kan het makkelijk zelf bijhouden, en je nagels hoeven er niet erg lang voor te zijn. Wil je liever vierkante nagels, maar zonder het harde effect? Dan vraag je best om afgeronde nagels, je hebt hetzelfde effect maar de afgeronde hoekjes ogen iets zachter.
  • Rond voor korte nagels: Wie korte nagels heeft maar toch graag met verzorgde handen door het leven gaat, kiest best voor een ronde vorm die maar net iets verder gaat dan je natuurlijke nagelbed. Ook ideaal voor nagelbijters.
  • Ovaal voor lange nagels: Heb je lange nagels en zie je het liefst vrouwelijke, slanke vingers? Dan is de ovale vorm perfect: die zorgt ervoor dat je handen namelijk langer en sierlijker lijken.
  • Squoval voor wie niet kan kiezen: Deze vorm combineert de lengte van lange ovale nagels met het silhouet van vierkante nagels.
  • Ballerina voor sterke nagels: Wil je eens iets anders en ben je gezegend met sterke nagels? Dan kan je de ballerinastijl eens proberen. Die heeft zijn naam trouwens niet gestolen, want de vorm doet denken aan de pointeschoenen van prima ballerina’s.
  • Amandel voor extra lange nagels: Ovaal maar nog net een stapje verder? Dan heb je de amandelvorm. Deze zacht gepunte vorm verlengt je handen optisch.
  • Stiletto voor durvers: Eerlijk, praktisch is het niet. Maar deze stijl is ongetwijfeld wél voor straffe dames. Alleen hopen dat je niet te veel op een toetsenbord of je telefoon moet tokkelen.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0