Bij The Wellness Room kan je een Manicure in Antwerpen laten verzorgen in Wellness-stijl

Manicure is een behandeling van de handen en nagels, die je soms graag door een professional wil laten uitvoeren. Waarom? Wanneer je bijvoorbeeld je nagels graag netjes in een bepaalde vorm gevijld wil hebben, of wanneer je bv. last hebt van afgebroken nagels, lastige nagelriemen, of ruwe handen of vingertoppen.


manicure voor de nagels met gellak of gelpolish in Antwerpen

Manicure behandeling Antwerpen bij The Wellness Room

De manicure behandeling in Antwerpen begint met het desinfecteren van de handen en nagels. Nadien volgt een verzorgende keratine behandeling van de nagels. Een anti-snip serum wordt aangebracht. Nagelvelletjes worden voorzichtig naar achteren gebracht indien nodig, en afgeknipt waar ze uitsteken. Dit gaat makkelijker door de keratine behandeling en nagelriemolie. De nagels worden in vorm gevijld. Wanneer je graag je nagels wil laten lakken, is het belangrijk dat we de nagelplaat ontdoen van overgebleven producten. De nagelplaat wordt lichtjes gebufferd en klaargemaakt voor een basis beschermcoat. Vervolgens lakken we 2 of 3 lagen kleur. De nagel wordt afgewerkt met een matte of blinkende toplaag.

Handmassage na de manicure 
De handmassage maakt de manicure af. We gebruiken hiervoor een romige handencreme die helemaal zal intrekken tijdens de massage. De totale duurtijd van de manicure is 30 minuten, en komt op 28 euro met lakken inclusief. De lak is een gelpolish gellak die gemiddeld 2 tot 3 weken blijft, afhankelijk hoe uw nagelplaat het stelde voor de behandeling, en afhankelijk hoe goed u zorgt draagt voor uw nagels.

Het verwijderen van de gellak of gelpolish na de manicure 
Wanneer u graag bij een volgende afspraak de gelpolish of gellak wil laten verwijderen, betaalt u daarvoor €10.
Leuke weetjes over nagelvormen 
  • Vierkant voor gemakkelijke mensen: Wil jij graag nagels waar je je zo weinig mogelijk om moet bekommeren? Met een vierkante vorm kan je quasi niets mis doen. Je kan het makkelijk zelf bijhouden, en je nagels hoeven er niet erg lang voor te zijn. Wil je liever vierkante nagels, maar zonder het harde effect? Dan vraag je best om afgeronde nagels, je hebt hetzelfde effect maar de afgeronde hoekjes ogen iets zachter.
  • Rond voor korte nagels: Wie korte nagels heeft maar toch graag met verzorgde handen door het leven gaat, kiest best voor een ronde vorm die maar net iets verder gaat dan je natuurlijke nagelbed. Ook ideaal voor nagelbijters.
  • Ovaal voor lange nagels: Heb je lange nagels en zie je het liefst vrouwelijke, slanke vingers? Dan is de ovale vorm perfect: die zorgt ervoor dat je handen namelijk langer en sierlijker lijken.
  • Squoval voor wie niet kan kiezen: Deze vorm combineert de lengte van lange ovale nagels met het silhouet van vierkante nagels.
  • Ballerina voor sterke nagels: Wil je eens iets anders en ben je gezegend met sterke nagels? Dan kan je de ballerinastijl eens proberen. Die heeft zijn naam trouwens niet gestolen, want de vorm doet denken aan de pointeschoenen van prima ballerina’s.
  • Amandel voor extra lange nagels: Ovaal maar nog net een stapje verder? Dan heb je de amandelvorm. Deze zacht gepunte vorm verlengt je handen optisch.
  • Stiletto voor durvers: Eerlijk, praktisch is het niet. Maar deze stijl is ongetwijfeld wél voor straffe dames. Alleen hopen dat je niet te veel op een toetsenbord of je telefoon moet tokkelen.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Manicure + nagellak gellak beauty behandeling

Boek online uw Manicure + nagellak gellak beauty behandeling en beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Manicure + nagellak gellak beauty behandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Alle beschikbare Manicure + nagellak gellak behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0
Chat nu met de receptie van The Wellness Room