Chat with us, powered by LiveChat

MEDISCHE PEDICURE

Voor medische pedicure kunt u terecht in The Wellness Room! Wij beschikken over een zeer brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen.

Huidtherapie Zuid

Voor medische pedicure kunt u terecht in The Wellness Room! Wij beschikken over een zeer brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen. Dit kan de behandeling zijn van een ingegroeide nagel of eksterogen. Maar ook behandelen we schimmelnagels, overmatige eelt en andere medische voetproblemen. Na een gedegen onderzoek naar de oorzaken van uw klachten wordt een behandelplan opgesteld. Vervolgens wordt in overleg met u gewerkt naar een oplossing voor uw voetproblemen.

Medische Pedicure naast Basis Pedicure

U ontvangt een basis pedicure mét een aangepaste medische verzorging (medische pedicure allèèn is niet mogelijk). U bent in goede handen bij onze medische voetverzorgsters. Zij hebben ervaring in schoonheidszorgen en beschikken over de studieoptie medische voetverzorging. Indien nodig wordt er doorverwezen naar een andere discipline.

Sommige klanten willen een snelle verzorging van enkele minuten voor enkel bv. een eksteroog te verwijderen: dit is bij ons helaas niet mogelijk. Uw voeten krijgen eerst een basis-behandeling waarna het probleem wordt verholpen. Reken op 40 tot 45 minuutjes. Daarna kunt u weer een hele poos verder met gezonde en blije voeten! The Wellness Room stelt hygiëne hoog in het vaandel. Daarom krijgt u de garantie dat alle pedicure materialen gedesinfecteerd zijn met bacterie-dodende middellen. Ook zijn ze gesteriliseerd met oververhitting. Ook leggen wij onze klanten graag in de watten, daarom dat u na uw pedicure een hydraterend voetmasker mee naar huis krijgt.

Beauty

Boek online uw Beauty Behandeling

Boek online uw schoonheidsbehandeling of beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

  1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
  3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

    Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.