Vind hier een overzicht van alle afslankingsbehandelingen van The Wellness Room.

Doe de test, welke afslankingsbehandeling past het beste bij jou?

Bekijk hier de resultaten van jouw test:
  •  MEESTAL A: Cavitatie: de C Cav pro kan vetcellen aanpakken en vernietigen op een veilige en niet-ingrijpende manier, via de combinatie van ultrasound en rode led
  •  MEESTAL B: Pressotherapie: pressotherapie is een computergestuurde luchtdrukmassage van benen, buik en armen
  •  MEESTAL C: Elektrostimulatie met UCwrap: het geeft behalve een forse vermindering aan cellulitis ook een afgelijnde en gespierde look. De UC wrap zorgt voor de nodige ontgifting en CM-verlies. 
  •  MEESTAL D: LPG endermologie: het vermindert behalve cellulitis ook onesthetische tekenen als rimpels, verslapte huid en hardnekkige rondingen
  •  MEESTAL E: Afslanken met Aloe Vera Detox kuur: afslanken of vermageren hoeft niet eeuwig te duren. Wij bieden u korte kuren aan van een looptijd van 9 dagen, die een pure detox zijn van je systeem en darmen, en tegelijkertijd inzicht geven in je levens-en voedingspatroon. Perfect te combineren met bovenstaande behandelingen voor een optimaal resultaat.
Het je een combinatie van meerdere, combineer dan 2 of 3 machines voor dezelfde abonnementsprijs! Meer info aan de receptie. 

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0