Vind hier een overzicht van alle afslankingsbehandelingen van The Wellness Room.

Doe de test, welke afslankingsbehandeling past het beste bij jou?

Bekijk hier de resultaten van jouw test:
  •  MEESTAL A: Cavitatie: de C Cav pro kan vetcellen aanpakken en vernietigen op een veilige en niet-ingrijpende manier, via de combinatie van ultrasound en rode led
  •  MEESTAL B: Pressotherapie: pressotherapie is een computergestuurde luchtdrukmassage van benen, buik en armen
  •  MEESTAL C: Elektrostimulatie met UCwrap: het geeft behalve een forse vermindering aan cellulitis ook een afgelijnde en gespierde look. De UC wrap zorgt voor de nodige ontgifting en CM-verlies. 
  •  MEESTAL D: LPG endermologie: het vermindert behalve cellulitis ook onesthetische tekenen als rimpels, verslapte huid en hardnekkige rondingen
  •  MEESTAL E: Afslanken met Aloe Vera Detox kuur: afslanken of vermageren hoeft niet eeuwig te duren. Wij bieden u korte kuren aan van een looptijd van 9 dagen, die een pure detox zijn van je systeem en darmen, en tegelijkertijd inzicht geven in je levens-en voedingspatroon. Perfect te combineren met bovenstaande behandelingen voor een optimaal resultaat.
Het je een combinatie van meerdere, combineer dan 2 of 3 machines voor dezelfde abonnementsprijs! Meer info aan de receptie. 

Boek online uw Overzicht afslankingsbehandelingen beauty behandeling

Boek online uw Overzicht afslankingsbehandelingen beauty behandeling en beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Overzicht afslankingsbehandelingen beauty behandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Alle beschikbare Overzicht afslankingsbehandelingen behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0