Uw voeten professioneel verzorgd door pedicure deskundigen!

The Wellness Room verzorgt basis pedicures en medische pedicures. Duo pedicures zijn zeker ook altijd mogelijk. Dit in een gezellige Duo-seat. Wij werken met een Erkend Medische pedicure met extra specialisaties type expert. Lees onze blog voor het verschil te weten tussen een basis pedicure, medische pedicure gespecialiseerde voettechnieken basis en expert, podoloog en arts. 

WAT KUNNEN WIJ ALLLEMAAL BEHANDELEN VOOR U? 

Ingegroeide teennagels, verdikte nagels, mycose nagels, eeltpitje verwijderen, eksteroog verwijderen, weer verwijderen, likdoorn verwijderen, overvloedige eelt en kloven behandelen, bloedblijn onder nagel weghalen of algemene blijn verwijderen, nieuwe nagel plaatsen als reconstructie van een kapotte of aangetastte nagel met gelacy teennagelreconstructiegel. 

Uw voeten professioneel verzorgd door pedicure deskundigen!

De pedicure van the Wellness room is een professionele behandeling, waarbij uw voeten grondig nagekeken en verzorgd worden. Onze specialisten weten precies wat ze doen en maken uw voeten en nagels grondig schoon. Daarvoor maken we gebruik van een speciale nat freesmachine. 

Het concept: basis, medisch of enkel optie? 

Het concept is heel simpel. Ofwel kies je voor een basis pedicure, ofwel voor een full Option medische pedicure. Wil je geen basis pedicure maar wel bv. een nieuwe nagel laten plaatsen, boek dan een teennagelreconstructie. 

Reserveer een Duo Pedicure  

U kan per 2 in dezelfde kamer genieten van een Duo pedicure. Dit onder begeleiding van 1 therapeute. Eén persoon begint met een voetmasker terwijl de andere persoon de pedicure krijgt. Daarna wisselt u om. Tijdens een lekker kopje koffie of thee kunnen jullie gezellig bijpraten. 

Een pedicure is geen overbodige luxe! 

Al onze pedicures, zowel de basis- als de medische pedicures, bevatten een klein Spa-gedeelte: Voetbad met magnesiumzout, mini voetscrub en mini voetmassage. Wil je nét iets meer genieten? Boek dan een extra lange spa voetjes behandeling erbij, ook te vinden in de boek online pedicure lijst. 

 

Wij zorgen ervoor dat uw voeten stralen!

Wij zorgen ervoor dat uw voeten terug stralen en dat alle onregelmatigheden opgelost worden. Bij Beautysalon The Wellness Room komt u terecht in een ware oase van rust. Kortom, hier kan u ontspannen en helemaal zen worden.

Onze troeven
  • Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtige nieuwbouw moderne ruimte, komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met tal van tevreden klanten zorgen wij steeds voor first class service en professioneel opgeleid personeel.
  • Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten in de watten gelegd worden en dat u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat.
  • Hygiëne is troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne.

Contacteer onze pedicure therapeuten voor uw pedicure

Neem nu contact op en maak een afspraak online voor pedicure in Antwerpen.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0