Chat with us, powered by LiveChat

PEDICURE

The Wellness Room biedt exclusieve pedicure behandelingen aan. Voor al uw voetbehandelingen kunt u bij ons terecht. Ontdek ook onze aanpak voor medische pedicure. Zet u, relax en wij ontfermen ons over uw voeten!

Uw voeten professioneel verzorgd door pedicure deskundigen!

Huidtherapie Zuid

De pedicure van the Wellness room is een professionele behandeling, waarbij uw voeten grondig nagekeken en verzorgd worden. Onze specialisten weten precies wat ze doen en maken uw voeten en nagels grondig schoon. Daarvoor maken we gebruik van een speciale nat freesmachine. Ook Biologische producten van het huismerk Skjincare. Wij lakken uw teen-nagels gratis als extra service. U kan daarvoor kiezen uit een klein assortiment waaronder seizoenskleuren van het ‘gezonde’ nagellak merk Korres.

Reserveer een Duo Pedicure 

U kan per 2 in dezelfde kamer genieten van een Duo pedicure. Dit onder begeleiding van 1 therapeute. Eén persoon begint met een voetmasker terwijl de andere persoon de pedicure krijgt. Daarna wisselt u om.

Deze behandeling is geen overbodige luxe! Onze pedicure-pakketten

 • Spa-verzorging: verzorging van nagel en nagelriemen (knippen,vijlen,verzorgen), eelt- of kloven behandeling tenen en voetzolen/hielen, aanbrengen nagellak. Voetbad met special soak, voetscrub, voetmasker, extra lange voetmassage.
 • Medische verzorging: behandeling van allerlei voet- huid & en nagelaandoeningen. Ook leggen wij onze klanten graag in de watten, daarom dat u na uw pedicure een hydraterend voetmasker mee naar huis krijgt.

Wij zorgen ervoor dat uw voeten stralen!

Wij zorgen ervoor dat uw voeten terug stralen en dat alle onregelmatigheden opgelost worden. Bij Beautysalon afdeling Huidtherapie Zuid van The Wellness Room komt u terecht in een ware oase van rust. Kortom, hier kan u ontspannen en helemaal zen worden.

Onze troeven

 • Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtig herenhuis komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met tal van tevreden klanten zorgen wij steeds voor first class service en professioneel opgeleid personeel.
 • Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten in de watten gelegd worden en dat u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat.
 • Hygiëne is troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne.

Contacteer onze pedicure therapeuten voor uw pedicure

Neem nu contact op en maak een afspraak online voor pedicure in Antwerpen.

Beauty

Boek online uw Beauty Behandeling

Boek online uw schoonheidsbehandeling of beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Geen voorkeur of meer beschikbare datums zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking?

 1. Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
 2. Selecteer uw dienst of categorie (dropdown) en selecteer daarna uw gewenste behandeling of arrangement.
 3. Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
 4. Vul uw persoonlijk gegevens in en bevestig uw reservering.

  Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

Professionele beauty behandelingen

Op zoek naar een professionele beauty- behandeling? Bekijk onze nieuwste beauty website: www.huidtherapiezuid.be!

In de kijker: Dermapen

Dermapen
Dermapen meso-therapie vitaminen rechtstreeks onder de huid inbrengen, is nu de nieuwste techniek!

En voor €90,- de Beste Prijs van Antwerpen.

Boek nu

Lees meer over deze behandeling