ROSE QUARTZ FACIAL

Hydraterende en verfrissende gelaatsverzorging met Rose Quartz edelstenen.

Het gelaat behandelen met edelstenen is niet bepaalde nieuw. Duizenden jaren geleden behandelende de Geisha’s uit het Verre Oosten hun huid ook met glad geslepen edelstenen, zij noemde deze behandeling Gua Sha.
Eerst werdt een verwarmende olie op de huid aangebracht, gevolgd door een speciaal vervaardigd Gua Sha-gereedschap dat op een vegende manier over de huid werdt geleid, met lichte druk. Het contact van de Gua Sha-tool met de huid veroorzaakt lymfedrainage en verhoogt de bloedstroom, wat leidt tot een helderder uiterlijk van de huid.

Deze behandeling is niet alleen hemels voor het gelaat maar ook verlichtend voor de geest doordat de juiste drukpunten worden gestimuleerd die zorgen voor ultieme relaxatie. Deze uiterst unieke facial brengt het beste uit het oude Verre Oosten en de hedendaagse schoonheidsrituelen samen. Therapeute Sally creëerde deze behandeling zodat ook jij kan ervaren hoe het is om een Geisha te zijn.

Wat kan je verwachten van deze Rose Quartz facial in Geisha-stijl?
  • Reiniging van het gelaat
  • Steaming van het gelaat
  • Natuurlijke peeling
  • Rose Quartz massage
  • Hydraterende sheet mask met Rose Quartz oogmasker
  • Verwend worden als een echte Geisha                              
Ben je al helemaal overtuigd maar heb je nood aan meer? Bekijk dan ook eens ons Rose Quartz Arrangement en Rose Quartz massage. Tot snel!


Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke gelaatsbehandeling het beste bij u past. GELAATSBEHANDELINGEN VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0