Kwaliteit gezichtsbehandeling in Antwerpen

Een mooie huid blijft niet vanzelf mooi. Daardoor heeft ze eigenlijk om de 2 maanden een boost nodig en dit door iemand met kennis van zaken over huidverbetering. Laat uw basis gezichtsbehandeling daarom door een specialist uitvoeren. De therapeutes gaan professioneel te werk zodat ze uw huid niet beschadigen. U hoeft niet bang te zijn voor een rode gekwetste huid na uw behandeling.

De Skjincare gezichtsbehandeling bestaat uit een diepe verzorging van uw huid. Daarvoor gebruiken we 100% biologische ingrediënten. Sandelhout, Roos, Lavendel en Patchouli zijn hiervan de hoofdingrediënten.

Skjincare homemade producten

Ook worden onze homemade producten gemaakt met behulp van traditionele kruidenkennis zodat alles 100% biologisch is. U kan alle informatie over de Skjincare behandelingen terugvinden op de site van Huidtherapie Zuid.


Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke gelaatsbehandeling het beste bij u past. GELAATSBEHANDELINGEN VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0