Bij The Wellness Room kan je ook genieten van een Balinese massage, een volledige lichaamsbehandeling die verschillende massages en andere therapieën combineert:
  • Acupressuur is verwant aan shiatsu en komt dus ook uit de Chinese geneeskunde. Er wordt druk gezet met de vingers op de meridianen. Deze meridianen of energiebanen doorkruisen het hoofd, de rug, borstkas, armen en benen en eindigen in de vingertoppen of tenen. Door druk uit te oefenen op die plaatsen, ook wel acupressuurpunten genoemd, kan je energie doen afnemen of toenemen in de organen.
  • Ook reflexologie komt oorspronkelijk uit China. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met de voeten. Door druk uit te oefenen op bepaalde zones op de voeten, kunnen energieblokkeringen doorbroken worden.
  • Langzame, diepe massagetechnieken vormen de kern van deep tissue massages, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de spieren. Deze vorm van massage is ideaal om stress en spanning af te voeren. Verkrampte spieren worden losgemaakt en de circulatie van zuurstof en bloed verbetert.
  • Bij yogamassages wordt een massage gecombineerd met yogatechnieken. De massagetherapeut zal het lichaam van de klant helpen om bepaalde yogaposes aan te nemen. Zo worden de spieren ontspannen, wordt het lichaam gestretcht en werk je tegelijkertijd aan je lenigheid.
Deze behandeling wordt aangevuld met aromatherapie. Etherische oliën op basis van noten hebben een geneeskrachtige werking die helpt met gewrichtsklachten, droge huid en meer. De behandeling bevordert de bloedsomloop, versoepelt spieren en zorgt voor een ultieme ontspanning.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Last minutes