SCHOONHEIDSINSTITUUT ANTWERPEN MET OOG OP GEZONDE VERZORGING OP LANGE TERMIJN


Huidtherapie Zuid staat gekend als top biologisch schoonheidsinstituut Antwerpenmet een breed assortiment biologische producten. Steeds meer en meer lezen we de ingrediënten op de etiketten van persoonlijke verzorgingsproducten. We leven in een maatschappij waar mensen bewuster zijn van veel zaken, en bewust kiezen voor gezondere alternatieven, met bewezen postieve effecten op lange termijn. Dit fenomeen zien we vooral in voeding, maar ook in verzorging & lifestyle. Niet enkel een hype, maar ook steeds meer mensen worden intolerant of krijgen te maken met allergieën en huidreacties. Vaak is dit ook bij bepaalde levensfases: daar waar je vroeger alles kon eten en opsmeren, kan je 'ineens' niet meer tegen dit of dat ingrediënt. Dat is volstrekt normaal. De mens en ons lichaam is voortdurend in beweging. Daarom blijven we steeds op zoek, naar waar we ons het beste bij voelen, ook bij Schoonheidsinstituut Antwerpen Huidtherapie Zuid. 

BIOLOGISCH GETEELD EN VERPAKT IN FRIESLAND 

Bij huidtherapie zuid hebben we bewust gekozen voor enkel puur natuurlijke producten in samenwerking met een herbolisten koppel uit Friesland. Zij hebben de afgelopen jaren al hun tijd en positieve energie gestoken in het zelf biologisch telen van alle planten en kruiden. Alle producten en samenstellingen zijn goedgekeurd en gecertificeerd. De producten worden home-made bereid, zonder conserveringsmiddelen en vrij van allerlei schadelijke stoffen/ingrediënten. Huidtherapie Zuid mag profileert zich daarom als biolgisch schoonheidsinstituut Antwerpen. 

SKJINCARE VOOR UW SKIN - CARE, GEEN MASSA PRODUCTIE 

Wij bij huidtherapie Zuid schoonheidsinstituut Antwerpen, hebben gekozen voor het verkopen van deze bio producten onder de naam Skjincare. De naam SKJIN betekent in het Fries Schoonheid, vandaar de woordspeling SKJINCARE voor uw skincare. Een beetje vergezocht, maar o zo eenvoudig. Eenvoud, openheid, en puur natuur, daar is waar we voor staan in de verzorgingen van Huidtherapie Zuid. Een ander voordeel: de producten worden niet massaal in een multinational geproduceerd, maar in een family-business, kleinschalig, en met veel liefde bereid.

HET ASSORTIMENT SKJINCARE PRODUCTEN ONDER DE LOEP 

U kan de SKJINCARE producten aankopen aan de receptie van Huidtherapie Zuid. We hanterenr eerlijke prijzen voor duurzame, kwaliteitsvolle topproducten. De prijzen variëren tussen €20 en €45 per product. 
 1.  Dagcreme Balance
 2.  Dagcreme Moisturizing
 3.  Dagcreme Pure
 4.  Dagcreme Calming
 5.  Dagcreme Youthfull skin 
 6.  Lift-me-up Gelaatsserum 
 7.  3 -in 1 Reinigingsmelk 
 8.  Floral spray mist 
 9. Home made massage olie gericht op uw klachten door onze aromatherapeute Monica 
 10. Home made bachbloesem blends door onze fytotherapeute Monica. 
 11. Home made aura sprays door onze aromatherapeute Monica. 

Gelieve onze huidtherapeuten te consulteren voor meer uitleg over onze producten. Dit kan op afspraak bij Huidtherapie Zuid schoonheidsinstituut Antwerpen.  
Ook voor het waxen hebben wij nu een fantastisch serum dat je kan aankopen én kan laten hervullen !
Deze verzorging voor zowel mannen als vrouwen wordt gebruikt voor het voorkomen van scheerbrand, ingegroeide haartjes, en rode geïrriteerde huid (vb door het scheren). Huidirritatie wordt onmiddellijk verminderd, en tegengehouden.

wat zijn de prijzen ?
soft/mild afterwax €15 (refill €13)
Strong afterwax €10 (refill €8)

Vraag meer informatie aan uw therapeute of aan de receptie !
Biologische verzorgingsproducten
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.