De sinaasappelhuid, ofwel cellulitis, wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Hormonale veranderingen, uw bewegings- en voedingspatroon en uw levensstijl kunnen bijdragen aan ontwikkeling van cellulitis. Vaak wordt gedacht dat cellulitis wordt veroorzaakt door overgewicht, echter is dit niet het geval. Om uw cellulitis te verminderen, kunt u een anti cellulitis behandeling doen bij The Wellness Room in Antwerpen. Met de nieuwste techniek van Endermologie lipomassage kunt u vertrouwen op een professionele anti cellulitis behandeling. Wij zorgen ervoor dat u weer een strakke huid krijgt.

Het ontstaan van cellulite of cellulitis

Een sinaasappelhuid, ofwel cellulite of cellulitis, is het gevolg van verdikte vetcellen, vocht en vervuilde stoffen. Door een onderhuidse verkleving van reeds genoemde factoren verandert de huidstructuur. Uw huid is niet meer in balans. Deze veranderde huidstructuur kan ervoor zorgen dat uw spieren naar binnen worden getrokken en uw huidoppervlak niet meer egaal is.

De verschillende oorzaken van cellulitis

Uw voeding heeft degelijk effect op het ontwikkelen van cellulitis. Er zijn een aantal voedingsmiddelen die uw lichaam moeilijk kan afvoeren. Hierbij kunt u denken aan alcohol, geraffineerde suikers en cafeïne. Wel ontstaat cellulitis niet enkel door uw voedingspatroon. Er zijn ook andere factoren die een sinaasappelhuid laten ontstaan, waaronder:
  • Onvoldoende lichaamsbeweging, te weinig sporten
  • Hormonale veranderingen
  • Erfelijkheid
  • Een verminderde bloedcirculatie

Meest effectieve anti cellulitis behandeling

The Wellness Room heeft een zeer effectieve behandelmethode om cellulitis te verwijderen. Een cellulites behandeling wordt zeer professioneel uitgevoerd door onze therapeuten door middel van endermologie. Met een lpg endermologie wordt overtollig vet verwijderd en uw huid versterkt. Daarnaast werkt deze behandeling vochtafdrijvend, waardoor u lichter wordt.Vaak is het resultaat al zichtbaar na 5 a 6 behandelingen, echter ziet u al na de eerste behandeling een degelijk verschil.Een anti cellulitis behandeling is bij The Wellness Room volkomen pijnloos en wordt volledig afgestemd op uw wensen en gebieden.

Hoe werkt een anti cellulitis behandeling?

Een diepgaande knedende massage, die de huid knijpt, aanzuigt en rolt, is het enige wat helpt. Dat is wetenschappelijk bewezen. En dat is precies wat Lpg endermologie doet. Het resultaat blijft maandenlang zichtbaar, echter is het wel raadzaam om na een aantal maanden terug te komen voor een behandeling. Cellulitis kan namelijk weer terug komen. Lees hier veel gestelde vragen over LPG endermologie of cellulitis behandeling.

Welke resultaten kunt u verwachten bij een cellulites behandeling?

Na uw behandeling start het proces met het afvoeren van de vetcellen en overtollige afvalstoffen. Bij een endermologie behandeling wordt dit door het lichaam zelf afgebroken. Het resultaat die u hierbij kunt verwachten zijn:
  • Uw bloedsomloop wordt verbeterd door de afvoer van afvalstoffen
  • Uw lokale cellulite wordt gladgestreken
  • U heeft minder vet op behandelde zones

Kom langs in onze wellness room

The Wellness Room is de specialist op het gebied van beauty en massage. Onze professionals passen de behandeling aan op uw huid voor het beste resultaat. Reserveer vandaag nog voor uw endermologie behandeling, de anti cellulitis behandeling in Antwerpen. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze website.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.