Couperose of chronisch verwijde haarvaatjes

Couperose ontstaat doordat de bloedvatwandjes hun elasticiteit hebben verloren, en de vaten goed gevuld raken met bloed. Dit is vaak te zien op de wangen en de neus. Mensen met een dunne, droge huid (bv. rokers) hebben meer kans op couperose dan mensen met een normale huid of vettere huid.

Wat u beter niet doet met couperose of een gevoelige huid

Met couperose of een gevoelige huid kan u best niet roken, te heet baden, een stoombad bezoeken of een vapozone laten gebruiken op uw gelaat, alcohol drinken, in de zon liggen of zitten, of verstopte poriën of mee-eters te hard uitdrukken. Vraag advies aan uw huidspecialiste.

Neoderma biedt dé behandeling bij uitstek tegen couperose én gevoelige huid

De Alpaline lijn van Neoderma bij The Wellness Room zorgt voor een ontstekingsremmende, voedende en vochtregelerende werking. De roodheid van uw huid wordt aangepakt, op langere termijn!Contacteer The Wellness Room, voor uw couperose behandeling of behandeling tegen de gevoelige huid.
Reserveer vandaag nog je couperose of gevoelige huid behandeling in Antwerpen. Contacteer onze huidverbetering specialisten. Bel vandaag nog voor een afspraak 03 257 77 32 of book online je behandeling.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon