Papaja voor de huidToegevoegd door Barbara op 12 februari 2018.

De kwaliteiten van papaja voor jouw huid

Bij The Wellness Room bieden wij een papaja peel of biopeel fruitpeeling aan, die 100% natuurlijk is. Deze 100% zuivere en biologische fruitpeeling met papaja en ananas als hoofdingrediënten wordt gecombineerd met natuurzuivere kleisoorten.

Deze tropische vrucht groeit in Azië, Midden-Amerika en Zuid- en Midden-Afrika en wordt vaak gebruikt in schoonheidsbehandelingen voor de huid. Het bevat het papaïne enzym, dat dode huidcellen verwijdert en de aanmaak van nieuwe huid stimuleert. Papaja zit bovendien ook vol met vitaminen zoals B en C en bètacaroteen. De antioxidanten exfoliëren de huid door dode huidcellen te verwijderen. Daarnaast heeft papaja ook een desinfecterende werking!

Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat papaja een ideaal ingrediënt is voor schoonheidsbehandelingen, zeker voor de huid. Daardoor gaat de huid weer stralen en verdwijnen onzuiverheden! Doordat de dode huidcellen verwijderd worden, wordt je huid weer zacht en glad. Dat zorgt voor versteviging van het bindweefsel, stimulatie van de cel vernieuwing en een verfrissing van de huid. Dit alles gebeurt op een 100% natuurlijke manier. 

Voor wie is een behandeling met papaja goed? De ideale doelgroep zijn mensen die last hebben van acne en onzuiverheden, een droge of overgevoelige huid, pigmentvlekjes en littekens… Kort gezegd, deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Last minutes