“Bij The Wellness room weten we als geen ander dat Wellness een beleving is, waarbij alle zintuigen die geprikkeld worden belangrijk zijn.” Tijdens de keuze voor de locatie en de inrichting hebben we dan ook erg goed nagedacht over hoe we het wellness-gevoel bij onze klanten kunnen maximaliseren.

The Wellness Room is gelegen in hartje Antwerpen, vlakbij de drukke leien, voor een optimale bereikbaarheid. Zodra u bij ons binnenstapt, verdwijnt elk omgevingsgeluid. U wandelt een oase van rust midden in de stad binnen. Het prachtige herenhuis is volledig gerenoveerd en een voortdurende cleaningservice benadrukt hygiëne en properheid. Buiten vindt u een unieke verwarmde SPA lodge in de ruime stadstuin, de enigste in Antwerpen!

We zijn elke dag open en onthalen u 7 dagen op 7 met een gratis koffie, thee of glas water aan de receptie. In ons ruim aanbod aan behandeling voor beauty en massage en halve dag of hele dag pakketten vindt u vast en zeker uw gading. Onze gemotiveerde en vakbekwame therapeutes voeren deze behandeling uit en u krijgt bij uw boeking de mogelijkheid om te kiezen voor een specifieke therapeute.

We zijn steeds mee met de nieuwste trends op gebied van Beauty & Wellness en onze behandelingen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is ons schoonheidssalon ecologisch verantwoord, we werken met green wasmiddel, biologische oliën, biologische producten voor het gelaat en lichaam, sojawas kaarsen, suikerontharingen, … En dat alles voor betaalbare, eerlijke prijzen!
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.