Stenen worden opgewarmd en op specifieke plaatsen op het lichaam geplaatst, afhankelijk van waar de spierspanning zich bevindt. Langs de ruggengraag, in de handpalmen, op de benen en tussen de tenen worden er vaak hete stenen geplaatst. De hitte en het gewicht van de stenen bevorderen de circulatie van het bloed en ontspannen gespannen spieren.

Hot stone massages hebben 5 belangrijke voordelen:

 1. Pijn verhelpen
  Hot stone massages zijn ideaal geschikt voor het verlichten van spierpijn. Door een massage met de hete stenen, stroomt er meer bloed naar de zones die behandeld worden. Dat ontspant de spieren en verlicht de pijn.
 2. Stress verminderen
  Een hot stone massage is ontspannend en relaxerend. Even een moment voor uzelf nemen en genieten, kan erg positief zijn voor uw gemoedsrust en stress en angst verminderen.
 3. Beter slapen
  Stress, slapeloosheid en een drukke planning zorgen er soms voor dat we minder dan de aangeraden 7 tot 8 uur slapen per nacht. Verschillende studies hebben aangetoond dat massage een goed alternatief is voor slaappillen. Zowel ouderen als kinderen slapen beter na een relaxerende massage.
 4. Flexibelere gewrichten
  Spierspanning kan zich soms vastzetten op de gewrichten, die dan pijnlijk en onbuigzamer worden. Een hot stone massage ontspant de spieren en de gewrichten. Zo worden uw gewrichten weer flexibeler en beweegt u gemakkelijker.
 5. De immuniteit boosten
  Studies hebben ook aangetoond dat massages een positieve en acute impact op de immuniteit kunnen hebben. Er werd een positief effect vastgesteld op arginine-vasopressine, een hormoon dat de bloeddruk reguleert en het lichaam water helpt vast te houden.
Waar wacht u nog op? Bel The Wellness Room en boek nu uw hot stone massage!
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.