Maak je huid zomerklaar met Dermapen Summer I Hydrafacial! (NO-NEEDLING) 

Dermapen Summer I hydrafacial, een nanobrasie behandeling voor jouw huid! 

Dermapen Summer is de nieuwste Treat voor de zomer van 2019! Door middel van de dermapen, met nanobrasie-behandelkopje, maak je jouw huid klaar voor de zomer.  De nano-brasie (no-needling) is veel milder dan de klassieke Dermapen, dat veelal in het najaar en in de winter wordt uitgevoerd. Dermapen Summer zonder naalden is daarom ook geschikt voor de gevoelige of snel geïrriteerde huid, of de huid blootgesteld aan zonlicht.  Na de Dermapen Summer behandeling, zullen actieve werkstoffen, serums en huidverbeterende cocktails veel beter in de huid kunnen worden opgenomen. 

Dermapen Summer Cocktails:

Voor de Dermapen Summer treat verwennen we jouw huid met een lichte peeling door middel van nano-brasie. Daarna sluizen we cocktails op maat in de huid, zoals onze topfavoriet: HYALURONZUUR en COLLAGEEN. Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat jouw huid tot in de diepte gehydrateerd en gevoed is, en ontdaan van dode huidcellen. Helemaal klaar voor lange zwoele zomerdagen. Dermapen Summer is vergelijkbaar met een hydrafacial behandeling. Klik hier voor meer info. 

Dermapen Summer, het beste in kuurvorm. 

Dermapen Summer kan je het beste in kuurvorm laten uitvoeren. Een kuur van 5 behandelingen is ideaal. Bekijk zeker onze 5-rittenkaarten voor extra voordeel. 
Leuk om te weten: de effecten van kuurvorm werken nog lang door. Een opfrisbeurt of onderhoudsbeurt plant u best in om de 2 maanden na afloop van uw rittenkaart. Na 1 behandeling zie je zeker al resultaat, na 3 behandelingen is dat rusultaat al 3/4 op weg naar een stralende huid. Tussen de behandelingen zitten altijd 2 tot 3 weken, tijd genoeg om lekker op vakantie te gaan! 

Boek nu jouw Dermapen Summer behandeling aan €95 (excl. ampullen) in onze tijdelijke acties.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon