De feestdagen zijn voorbij en 2018 is nu echt goed begonnen. Heb jij al goede voornemens vastgelegd voor het nieuwe jaar? Hieronder vind je er alvast een paar die je allemaal zullen helpen gezonder te leven in 2018!
  • Maak tijd voor jezelf: tijd voor jezelf nemen is erg belangrijk om te ontstressen en te ontspannen. Leer nee zeggen tegen anderen en bescherm jouw me-time. Af en toe egoistisch zijn, daar is niets mis mee!?
  • Beoefen sporten die je leuk vindt: is “meer sporten” een van jouw goede voornemens? Top! Maak dit haalbaar door te kiezen voor sporten die je ook echt leuk vindt. Zo amuseer jij je meer, en houd je het sporten ook beter vol!?
  • Eet geen voedsel dat je echt niet lekker vindt: voor eten geldt hetzelfde. Als je dingen eet die wel gezond zijn, maar die je ook echt niet lust, dan houd je dit niet vol! Zoek naar gezond voedsel dat je ook echt lekker vindt en waar je van kan genieten!?
  • Neem tijd voor je ontbijt: dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, weet je al lang. Maar denk eens na: is dit ook de maaltijd waar je het meeste tijd aan besteedt? Want dat zou het wel moeten zijn!
  • Weg met die weegschaal! Die cijfertjes op de weegschaal veranderen van dag tot dag, of je nu let op je eten of niet. En als je veel sport, kan het zijn dat je een beetje bijkomt omdat spieren nu eenmaal zwaarder zijn dan vet. Staar je niet blind op de cijfers! Het doel is immers om jezelf beter in je vel te voelen, en niet om een bepaald getal te bereiken, toch??
    Word optimistisch! Een gezonde geest in een gezond lichaam, en omgekeerd. Als jij ervoor kiest om te focussen op de positieve dingen in je leven, zal je jezelf meteen een stuk beter voelen! Dus denk ’s ochtends aan je lieve partner, geweldige vrienden, leuke job, die mooie outfit die klaarligt, … en begin je dag met een lach!
    En ook onze laatste tip spreekt voor zich: slaap meer!
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.