Last van gezwollen voeten? Dit is meestal niks ernstigs maar vaak ligt dit aan lymfoedema. Een overtollige collectie van lymfenvocht veroorzaakt zwellingen in de voeten.

Lymfedrainage als behandeling voor gezwollen voeten.

Het doel van lymfedrainage is het teveel aan vocht beter en sneller via de lymfebanen af te voeren. Het bevordert de vochtdoorstroming doorheen je lymfestelsel, heft stagnaties (oedeem) op, en verhoogt de weerstand. Lymfedrainage behandelt zichtbare en niet-zichtbare vochtophopingen. Deze vochtophopingen kunnen fysieke en mentale klachten veroorzaken.

Waarom uw voeten laten behandelen bij The Wellness Room?

We sommen graag nog even onze troeven op:
Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtig herenhuis komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met tal van tevreden klanten zorgen wij steeds voor first class service en professioneel opgeleid personeel.
Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten in de watten gelegd worden en dat u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat.
Hygiëne is troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne.
The Wellness Room, voor de behandeling van uw gezwollen voeten.
Reserveer vandaag nog je voor uw voetbehandeling in Antwerpen. Contacteer onze beauty specialisten. Bel vandaag nog voor een afspraak 03 257 77 32 of book online je behandeling.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.