Endermologie
Toegevoegd door Barbara op 19 november 2017.

Hoe werkt endermologie?

Endermologie is een natuurlijke vorm van vet- en vochtafdrijving voor mannen en vrouwen, perfect voor de behandeling van vochtophogingen en cellulitis. Het is natuurlijk, gezond en duurzaam. Deze niet-invasieve, niet-agressieve techniek is zonder risico en zonder bijwerkingen. Het resultaat van permanenten onderzoeken, uitgevoerd door ingenieurs en onderzoekers en beoefent door duizenden wereldwijd.

E
ndermologie stimuleert de slapende cellulaire activiteit van de huid met verbluffende resultaten op alle onesthetische tekenen: rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid... De productie van jeugdigheidsstoffen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur versnelt voor een stevigere huid. Daarnaast wordt de afvoer van vetcellen geactiveerd om het silhouet te verfijnen. En tot slot wordt de vloeistofuitwisseling weer op gang gebracht voor een diepe detoxwerking. Er worden 200.000 personen per dag behandeld met deze technologie made in France.

De gepatenteerde endermologie behandelingskop met gemotoriseerde kleppen rolt uw huid zachtes op tussen 2 draaiende wieltjes. Daardoor wordt de opperhuid licht naar boven gezogen. Het knijpend effect dat zo ontstaat is vergelijkbaar met een deep tissue massage. Deze cellulaire stimulatie brengt in de fibroblasten de productie van collageen voor stevigheid, elastine voor soepelheid en hyaluronzuur voor volume en hydratatie opnieuw op gang. Deze techniek werkt in op de afvoer van hardnekkige vetten en verbetert de huidkwaliteit. De adipocyten in de onderhuid en de fibroblasten worden zo gestimuleerd. Deze aanpak werkt op alle punten en bezorgt de huid opnieuw slankheid en stevigheid.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.