Je gezicht ontharen met waxToegevoegd door Barbara op 19 april 2018.

Je gezicht ontharen


Je gezicht is één van de gevoeligste plaatsen van je lichaam. Niet alleen heb je daar veel zenuwuiteinden, je huid is er ook een stuk gevoeliger. Je gezicht laten waxen kan daarom pijnlijk zijn. Om de pijn te minimaliseren en irritatie te vermijden, laat je dit best door een schoonheidsspecialiste doen.Bij Huidtherapie Zuid kan je vertrouwen op een goede ontharing! Onze therapeutes zijn allemaal opgeleid in de nieuwste technieken en doen hun uiterste best om de pijn te minimaliseren. We ontleden altijd eerst jouw huid en stellen je dan een ontharing op maat voor. Op die manier kunnen we de juiste producten gebruiken voor jouw huid en irritatie vermijden.Wij kiezen voor waxen (of harsen) omdat dit beter en langer werkt dan scheren, en omdat we zo rekening kunnen houden met jouw huid. We bieden twee soorten waxen aan:

1. Wax van het Australische topmerk Lycon

We werken al jaren met de producten van Lycon en zijn erg tevreden over de resultaten. Er zijn 7 verschillende flavours van wax, afhankelijk van jouw huidtype en welke geuren jou verleiden. Als afwerking werken we met lavendelwax om zelfs de kortste en dunste haartjes te verwijderen.

2. Sugar waxing

Dit is een meer natuurlijke en ook minder pijnlijke manier van ontharing. Wie allergisch is aan gewone wax, of wiens huid erg snel geïrriteerd raakt, kiest best voor sugar waxing. Deze wax op basis van suikerhars maakt je huid zachter en beschadigt de huid niet. Ook allergische reacties van de huid zijn onmogelijk.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.