Een litteken in het gezicht kan U onzeker maken. Veel mensen schamen zich voor kleine of middelgrote littekens in het gelaat. Ze hebben het gevoel dat ze door hun omgeving bekeken worden. Spijtig genoeg zijn er cosmetische bedrijven die valse beloftes doen over spectaculaire crèmes tegen littekens in het gelaat. Veel mensen geven er veel geld aan uit en zijn nadien enorm teleurgesteld. De litteken behandeling van Neoderma is ontwikkeld door artsen en dermatologen, en mits een goede opvolging thuis, is resultaat gegarandeerd en wetenschappelijk aangetoond.

De oorzaak van uw littekens in het gelaat

Iedereen heeft een andere achtergrond of oorzaak van de huidbeschadiging die littekens heeft achtergelaten op uw gelaat. Dit kan gaan van een ongeval of na acne. Uw lichaam heeft weefsel aangemaakt om bepaalde wondjes te dichten. Dit weefsel heet littekenweefsel en heeft alitjd een andere structuur dan onbeschadigde huid. In het beste geval vervagen littekens met de tijd, maar er zijn ook littekens die niet vanzelf vervagen. Maak uw afspraak voor een consult en bespreek rustig met uw huidtherapeute wat u kan doen als gepaste huidbehandeling, zowel in het instituut als thuis.

Littekens behandelen door specialisten

Reserveer vandaag nog je behandeling tegen littekens in Antwerpen. Contacteer onze huidverbetering specialisten. Bel vandaag nog voor een afspraak 03 257 77 32of book online je behandeling.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.