Ontharing met Lycon WaxToegevoegd door Barbara op 4 december 2017.

Lycon wax

Lycon werd in 1978 opgericht in Australië door Lydia Jordane. Na heel wat onderzoek en ingrediënten die in het geheim besteld werden, creëerde zij in 1968 al haar eerste wax-geheim. Toen was ze nog een tiener, maar ondertussen staat Lycon wereldwijd bekend als het beste wax-merk. In meer dan 70 landen worden Lycon producten gebruikt in de beste schoonheidssalons en kuuroorden.
 
De producten worden gemaakt met de beste natuurlijke harsen, zuivere Australische bijenwas en sensuele aromatherapie en natuurlijke plantaardige oliën. Dat is waarom Lycon superieure resultaten biedt en kleine haartjes tot zelfs 1mm weet te verwijderen. Professionals gebruiken Lycon voor compleet haarvrije resultaten, voor elke soort haargroei. De wax van Lycon kan gebruikt worden op lage temperaturen, zijn erg buigzaam en zachtaardig. Op die manier bieden ze een zachte en huidverzorgende behandeling voor extra comfort op zelfs de meest gevoelige huid.
 
Het Lycon assortiment bestaat uit de traditionele hete waxen op basis van Lydia’s geheime formule, de unieke LYCOJET hete wax, de LYCOtec Film Wax en twee verbazingwekkend hybride soorten wax LYCOdream en Pinkini. Daarnaast hebben ze ook een aantal soorten strookwax ontwikkeld, die haartjes gemakkelijk verwijderen en geen irritatie veroorzaken. Het gamma wordt vervolledigd door een aantal lotions om de huid voor te bereiden en te kalmeren achteraf.
 
The Wellness Room kiest voor het ontharen met wax voor het Australische topmerk Lycon. Je kan kiezen voor ontharing met chocoladewax, aardbeienwax of cocoswax. Daarna werken we de zones af met lavendelwax om zelfs zeer korte haren of donshaartjes te verwijderen. Meer informatie vind je hier.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.