Massage voor twee in Antwerpen

Op zoek naar de ideale cadeau? Op zoek naar een top verwen moment voor u en uw partner/ vriendin en of collega… ? Kies dan zeker voor een massage voor twee! Gun je ontspanning...Heerlijk laten verwennen... Onthaasten, rustmoment, iets dieper in- en uitademen. 

Heerlijk voorgenieten met een kopje thee

Laat ons je verzorgen en in de watten leggen! Bij binnenkomst kan je alvast even heerlijk voorgenieten met een kopje thee en kan je even tot rust komen voor onze gediplomeerde masseuses beginnen aan jouw mini-vakantie. Onze garantie: Je gaat volledig ontspannen weer naar huis toe.

Een heerlijke massage voor twee naar keuze

Tijdens een massage voor twee geniet je tezamen van een heerlijke duo massage naar keuze! Ook bieden wij jullie graag de mogelijkheid om nog even na te genieten, of uw massage voor twee te boeken in combinatie met één of meerdere behandelingen in ons instituut! Ieder kiest zijn eigen soort massage en jullie bepalen tevens zelf de druk van de heerlijke massage! Mag het iets meer zijn? Kies dan zeker voor onze Champagne Lounge en maak van je massage voor twee een onvergetelijk moment! Onze therapeutes zijn er voor jullie volledig te laten ontspannen. Aarzel niet om jullie privé behandeling te boeken en te kiezen uit 23+ top massages! Vergelijk al onze ontspanningsmassages!
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.