Ontharing voor mannenToegevoegd door Barbara op 19 november 2017.

Ontharing voor mannen

De tijd dat scheren, waxen en ontharen enkel voor vrouwen was is al even voorbij. Body Grooming is in! Ontharing en beharing verzorgen maakt vaak deel uit van het dagelijks ritueel, vooral in het gezicht is verzorgde beharing een must! Overtollige beharing kan ervoor zorgen dat u het warm heeft waardoor u teveel zweet. Dat is niet erg hygiënisch en kan slecht zijn voor uw zelfbeeld.
 Een van de beste manieren van ontharen voor mannen is waxen. Het grootste voordeel van waxen is dat het resultaat langer blijft dan scheren of ontharingscrème. Doordat het haar van aan de wortel verwijderd wordt, duurt het langer voordat het teruggroeit, van 4 tot 6 weken. De haren die terug groeien zijn bovendien zachter en irriteren niet.

Zich ontdoen van overtollige beharing is goed voor uw zelfbeeld. En voor sporters heeft het ook sportieve voordelen. Zwemmers bewegen sneller zonder beharing. Wielrenners en voetballers hebben voordeel aan gladgeschoren benen om masseren makkelijker te maken en wrijving te verminderen. Ook bodybuilers ontharen zich regelmatig, om hun spieren beter te laten uitkomen.

Het ontharen van intieme zones wordt voornamelijk om hygiënische redenen gedaan. Het vermindert lichaamsgeuren en u zal zich properder en frisser voelen. Bovendien heeft het ook een optisch vergrotend effect.

Huidtherapie Zuid is de beste ontharing schoonheidsspecialist van Antwerpen. U kan bij ons terecht voor ontharing van de rug, schouders, buik, borst, armen, benen, voeten en handen. Wij waxen met het Australische topmerk Lycon. Een zachte, haarloze huid gegarandeerd! Afhankelijk van uw huidtype, heeft u de keuze uit 7 verschillende flavours. Wacht niet langer! Vrouwen vinden onthaarde, verzorgde lichamen erg aantrekkelijk. Het resultaat zal u verbazen!
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.