De sauna is ontstaan in Finland als manier om aan de extreme koude te ontsnappen. Door de warmte, wordt de bloedcirculatie in het lichaam gestimuleerd, met zowel fysieke als mentale gezondheidsvoordelen tot gevolg. Maar verkiest u een privé-sauna of een publieke sauna?

Publieke sauna

Een publieke sauna is vaak een groot saunacomplex met een hele hoop verschillende faciliteiten: een aantal sauna’s, stoombad of hammam, bubbelbad, zwembaden, douches, infraroodruimtes, … U heeft hier dus een grotere keuze uit sauna-mogelijkheden, en er is vaak een bar en/of restaurant aanwezig. U betaalt een vaste prijs voor een hele dag of avond in het saunacomplex, eventueel aangevuld met massages of andere relaxerende activiteiten.

Privé-sauna

Een privé-sauna is vaak kleiner en geschikt voor 2 mensen of meer. Het is een ideale activiteit om met een vriendin of met uw partner te doen. Er is minimum 1 sauna aanwezig, soms 2 of maximum 3. Een bubbelbad of infraroodruimte kan ook aanwezig zijn en in de grotere privé-sauna’s kan je ook een zwembad vinden. Het voordeel hier is dat je enkel met jouw gezelschap kan genieten van de sauna, er zijn geen andere mensen in de buurt. Deze sauna huur je meestal voor een korte tijd af (vaak per uur) en is gemiddeld ook iets duurder.

Als je in complete rust en privacy wil genieten van een sauna-bezoek, kom dan naar The Wellness Room in Antwerpen Zuid: een oase van rust in een luxueuze meesterwoning ingericht als ontspanningsoord. Geniet van een jacuzzi & Finse sauna met stortemmer, relaxhoek met infrarood terrasverwarmers & bio-ethanolhaard, infrarood cabine, Turks stoombad, relaxruimte, minibar, muziekhoud, douche- en kleedruimte. Reserveer nu!

Bent u geïnteresseerd?

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0