Rimpels of fijne lijntjes laten behandelen

Lachrimpeltjes en kraaipootjes naast de ogen zijn vaak de eerste fijne lijntjes of kleine rimpeltjes in het gelaat. Wanneer u een droge huid heeft heeft u wellicht sneller last van deze lachrimpeltjes, kraaiepootjes of diepere rimpels, omdat uw huid droog en vochtarm is.Het is belangrijk uw huid goed te hydrateren en in balans te brengen, met de biopeeling of extra hydraterende behandeling van Neoderma in The Wellness Room.

Biopeeling, de behandeling bij uitstek voor diverse huidproblemen, rimpels, fijne lijntjes en verjonging

Biopeeling, de unieke biologische peeling van Neoderma, is ontwikkeld door een dermatoloog. De behandeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.De kruidenpeeling of biopeeling van Neoderma zorgt voor celvernieuwing, productie van huideigen collageen en elastine, en normaliseert alle functies van de huid. Daarnaast versnelt de biopeeling de natuurlijke huidcyclus.

Voor wie is biopeeling tegen rimpels of fijne lijntjes geschikt?

De biopeeling is geschikt voor alle huidtypes. Zowel voor vrouwen als mannen, en met name voor het gelaat. Biopeeling is geschikt voor acne en vette huid, littekens, grove poriën, striemen, rimpels en pigmentvlekken. Contacteer The Wellness Room, voor uw behandeling tegen fijne lijntjes of rimpels
Reserveer vandaag nog je behandeling tegen fijne lijntjes of rimpels in Antwerpen. Contacteer onze huidspecialisten. Bel vandaag nog voor een afspraak 03 257 77 32 of boek online je behandeling.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Last minutes