Rokershuid, wat gebeurt er met uw huid wanneer u rookt?

Sigarettenrook bevat talloze giftige stoffen, waarvan een groot deel direct door het bloed wordt opgenomen en naar de bovenste huidlaag gaat. De aders in deze bovenste huidlaag slippen dicht. Zo is er geen zuurstoftoevoer naar de huid. Weinig zuurstof staat gelijk aan weinig opname van collageen en dus weinig stevigheid of flexibiliteit van de huid.

Rokershuid, een dunnere huid.

Roken maakt de huid ook dunner. De huid houdt de schadelijke roetdeeltjes vast. Zo krijgen vitamines geen kans door de huid te dringen. De verstopte poriën en verkleinde aders kunnen de huid niet voorzien van belangrijke stoffen en van zuurstof waardoor u dus last krijgt van een vale rokershuid.

Wat zijn de kenmerken van een rokershuid?

  • Vale, doffe huidskleur
  • Diepere rimpels (vooral rondom mond)
  • Slechte doorbloeding van de huid
  • Mee-eters
  • Gele verkleuringen/ nicotine
  • Vroegtijdige huidveroudering
Neoderma ontwikkelde dé behandeling bij uitstek voor de rokershuid.
De behandeling voor de rokershuid verbetert de immuniteit van de huid, en de weerstand. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, en verbetert de opname van zuurstof. Het verjongt de huidstructuur. Uw huid wordt terug genormaliseerd en hersteld. Uiteraard kan u de producten ook thuis verder gebruiken, op advies van onze huidspecialist.

Contacteer The Wellness Room, voor een rokershuid behandeling.

Reserveer vandaag nog je Rokershuid behandeling in Antwerpen. Contacteer onze huidspecialisten. Bel vandaag nog voor een afspraak 03 257 77 32 of book online je behandeling.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.