LPG Endermolift voor het gelaatToegevoegd door Barbara op 26 januari 2018.

Stralendere ogen dankzij LPG Endermolift voor het gelaat


De endermologie technologie is een anti-aging behandeling die tot diep in de huid doordringt en ouderdomsverschijnselen effectief behandelt. Nu is er ook de LPG Endermolift: speciaal om wallen, donkere kringen en vocht rond de ogen te doen verdwijnen. Ben jij klaar voor stralende ogen?

Kraaienpootjes en rimpels verdwijnen, je teint wordt helderder en je contouren verstrakken, dat alles dankzij de LPG Endermolift! Deze lift werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige zones van het gelaat: hals, decolleté en ogen. De behandeling wordt zo nog zachter en minder invasief, ideaal voor die zones waar de huid het dunst is. Net als bij LPG Endermolgie, werkt de LPG Endermolift met twee draaiende koppen waartussen de huid zachtjes geknepen wordt. De deep tissue massage heeft effect tot diep in de huid.

Net zoals LPG endermologie, is Endermolift niet-invasief en zijn er geen bijwerkingen. Deze lift-technologie is echter delicater en daardoor meer geschikt voor specifieke, gevoelige zones. Deze technologie zal rimpels opvullen door de cellen vanuit hun kern te stimuleren op een natuurlijke manier. De fibroblasten zullen meer elastine en collageen produeren, waardoor je huid er strakker en elastischer wordt.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon