De vette huid is kenmerkend glimmend op de meeste delen van het gelaat, de huid is dik, heeft grove poriën aan de T-zone, en heeft meestal puistjes en/of andere oneffenheden. Door overactieve talgklieren produceert uw huid meer huidvet dan nodig is. Neoderma ontwikkelde dé behandeling bij uitstek om uw huidbalans terug op peil te krijgen, zowel tijdens de behandeling als thuis.

De vette huid heeft ook voordelen!

De vette huid maakt veel minder snel rimpels en fijne lijntjes aan in het gelaat. Daar bent u dus vaak van gespaard! Wat u zeker niet moet doen, is uw huid uitdrogen met allerlei agressieve middeltjes. Dit zal de productie van talg extra stimuleren!

Vette huid? Hydrateren is de boodschap

Laat u adviseren door uw huidspecialiste in The Wellnes Room over een specifieke behandeling voor de vette huid. Schrik niet, hydrateren van de vette huid helpt het beste om de balans terug te normaliseren. De behandeling bestaat uit Aloe Vera, tijm, haver, en een heleboel andere kruiden met genezende werking. U zal versteld staan van het resultaat. Na uw behandeling kan u de producten bestellen voor thuisgebruik. 

Contacteer The Wellness Room, voor uw vette huid behandeling.

Reserveer vandaag nog je behandeling tegen vette huid in Antwerpen. Contacteer onze huidverbetering specialisten. Bel vandaag nog voor een afspraak 03 257 77 32 of book online je behandeling.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.