CavitatieToegevoegd door Barbara op 4 december 2017.

Wat is cavitatie?

Bij een Cavitatie behandeling draait het om geluidsgolven. Cavitatie werkt met geluidsgolven die vetophopingen doen bewegen in je lichaam. De wanden van de vetcellen zullen worden afgebroken. Het vet dat vrij komt zal vervolgens afgebroken en afgevoerd worden door het lichaam. Je lichaam kan natuurlijk niet zomaar ineens overal vet beginnen afbreken, Cavitatie is dan ook een erg lokale behandeling. Dat maakt deze afslankingsbehandeling perfect geschikt voor lokaal gebruik op probleemzones zoals de lovehandles, buik, billen en armen.  
 
Cavitatie-behandelingen zorgen er dus voor dat je veel van dat hardnekkige vet wegspeelt op korte tijd. Dieten of sporten is er niet voor nodig. Het effect van Cavitatie is vergelijkbaar met dat van liposuctie, zonder dat je ervoor onder het mes moet. Heel wat wellness centers en schoonheidsspecialisten bieden deze behandeling aan, zo ook The Wellness Room.
 
Wij werken met een professionele C-Cav Pro machine. Eerst verdelen we een ultrasound gel op je huid, zodat de machine beter zijn werk kan doen. De machine straalt geluidsgolven en infraroodwarmte uit om vet af te breken. U hoort hierbij een zoemend geluid en de zone die wordt behandeld zal een beetje verwarmen. De behandeling is volledig pijnloos en bovendien ook ontspannend!
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Afspraak maken Cadeaubon