collageen supplementen Toegevoegd door Barbara op 27 juni 2018.

WAT DOEN COLLAGEEN SUPPLEMENTEN VOOR JE HUID?


Collageen is een eiwit in ons lichaam dat de huid soepel en gezond houdt. Het is het meest voorkomende eiwit en is niet alleen verantwoordelijk voor de soepelheid van je huid, maar ook voor je spieren, botten, bindweefsel, organen, … structuur te geven. Naarmate je ouder wordt, zal je lichaam steeds minder collageen gaan aanmaken. Daardoor wordt je huid slapper. Gelukkig bestaan er bestaan tegenwoordig collageen supplementen!

Er bestaan TWEE SOORTEN COLLAGEEN SUPPLEMENTEN: IN POEDERVORM OF ALS PILLEN. Vooral de poedervorm is erg populair, omdat het dan gemakkelijk gemengd kan worden in voeding. Denk dan bijvoorbeeld aan gezonde smoothies met een collageen boost. Net zoals mannen hun sportdrankjes aanvullen met poeder om spieren te verstevigen, kunnen vrouwen profiteren van een collageen drankje.

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die een collageen supplement namen een verbetering zagen in de elasticiteit van de huid. Daarnaast kan het ook rimpels, cellulitis en striemen verminderen. Een schoonheidsproduct met collageen kan helpen, maar je huid kan dit niet allemaal opnemen. Daarom dat je dit effect best verstrekt door collageen supplementen in te nemen.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.