Wax bar in Antwerpen

Op zoek naar een topadresje voor ontharing ? Wacht dan niet langer en boek je volgende afspraak bij onze Wax bar in het BEAUTYSALON THE WELLNESS ROOM! Zowel mannen als vrouwen zijn welkom!

De voordelen van ontharen bij een wax bar

Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren en crèmes. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar wekenlang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren! Wat heb je nou liever: jezelf in allerlei bochten wringen om met je eigen scheermes alle haartjes te bereiken of comfortabel en snel waxen bij onze Wax bar zonder al dat gedoe? Bij een wax behandeling is het misschien even ‘de tanden op elkaar zetten’, maar dan is wel echt elk haartje zeker 2 a 3 weken weg. En bij de volgende wax bar behandelingen wordt het alleen maar relaxter. Het haar komt minder snel en minder ‘dik’ terug en je huid raakt gewend aan de behandeling en jouw persoonlijke therapeute.


Snel, comfortabel en pijnloos waxen

Door de beste therapeutes, met de beste aftercare producten - en de nieuwste technieken & methoden zijn wij in staat om je snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen. Een haarloze en verzorgde huid is voor iedereen mogelijk, dankzij de specialisten van onze wax bar. Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Vraag hier zeker naar bij uw volgende bezoek aan onze wax bar.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.