Dat zwangerschap een tol eist van het vrouwelijk lichaam, hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Misselijkheid en vermoeidheid kunnen gepaard gaan met opgezwollen voeten, rugpijn en slecht slapen. Maar je weet ook dat ontspannen zijn belangrijk is voor de ontwikkeling van je kind en voor je eigen gezondheid. Daarom is een zwangerschapsmassage een ideaal ontspanmomentje, niet alleen voor jezelf maar ook voor je baby.

Bij The Wellness Room gebruiken we een speciale ergonomische zwangerschapstafel met uitsparing voor borsten en buik. Deze zachte, ritmische anti-stress massage is ideaal om je lichaam te ontspannen en je geest even op te peppen. Wij gebruiken warme amandelolie en laten je zelf kiezen of je buik wel of niet gemasseerd wordt. We trakteren in elk geval wel je rug, benen en voeten op een zachte maar grondig ontspannende massage.

Wil je graag nog iets extra? Vraag dan een warm voetenbad vooraf, zodat je he-le-maal van kop tot teen ontspant.En maak je geen zorgen: onze therapeutes zijn speciaal opgeleid voor zwangerschapsmassages. Je kan je laten masseren van de eerste tot de allerlaatste maand van je zwangerschap.

Wil je graag even samen met je partner genieten? Boek dan een duo zwangerschapsmassage! Jij ontvangt dan een ontspannende zwangerschapsmassage en je partner krijgt een massage naar keuze, in dezelfde kamer als jij.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.