Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

Hoe geraak ik tot in the wellness room?

Datum: 13 april / in:  /

Vrij parkeerplaats zoeken : U kan het beste in uw GPS Baron d’Hanislaan ingeven of Emiel Banningsstraat. Deze straten bevinden zich juist op de hoek van de Wellness Room. Helaas vindt geen enkele GPS de Amerikalei nr 202. Het systeem stuurt u terug de tunnel in richting Gent of Breda terwijl u boven de tunnel moet blijven aan de rechterkant, tot aan het adres Amerikalei 202.

Parkeren in de betalende parking : Parking gerechtshof: (3,5 minuten wandelen). Wanneer u de straat oversteekt met de Carrefour aan uw rechterkant, loopt u door de Gijzelaarsstraat die overloopt in de pacificatiestraat. U steekt de tramhalte over en loopt het plein over. Daar arriveert u aan de Amerikalei. Draai nu naar rechts tot aan het nummer 202.

Gratis parking gebruiken van de Wellness Room : (3 minuten wandelen). U rijdt binnen in de openbare parking in de Gijzelaarsstraat (Carrefour parking) en vervolgens kiest u een plaats. Wanneer u naar buiten wenst te rijden vraagt u tijdens het afrekenen de parkings – abonnementskaart aan de receptie waarvoor u uw identiteitskaart af geeft. U dient nog even binnen te springen in The Wellness Room om de parkings-abonnementskaart in te ruilen voor uw identiteitskaart (liefst binnen het kwartier). Opgelet, na 19:30u kan u deze parking niet meer gebruiken.

Plaats een reactie