De sterkte van The Wellness Room is dat er wordt lesgegeven in zeer kleine groep van max. 4 personen. Er zijn maximum 4 leerlingen per klas, zo heb je persoonlijke begeleiding en werken jullie close samen om elkaars technieken te zien en te beoordelen, samen met de docente en het massage model dat zelf ook een professional is in de sector. The Wellness Room Academie wordt begeleid door Barbara zelf, de CEO van The Wellness Room Antwepen, met ruim 15 jaar ervaring en diverse massage titels en het aanwerven van massage experten wereldwijd.

Na je opleiding is het de bedoeling om 5 uur stage te lopen in The Wellness Room op een dag van jouw keuze, gevolgd door een massage - examen op een dag naar keuze. Na de opleiding, stage en het examen, kan je meteen solliciteren als massagetherapeut(e) met een grondige kennis én praktijkervaring vanuit The Wellness Room. Je kan deze ervaring ook op je CV schrijven.
The Wellness Room Academie is een privé opleidingsinstituut, die dag-, avond-en weekendopleidingen verstrekt in de massage sector. De opleiding betreft onze bekende The Wellness Room massage.   Deze massage betreft een mix aan Wellness Room technieken, tips & tricks en ins en outs van massage. 

The Wellness room Academie is voor iedereen die graag wil leren masseren. De technieken van onze Wellness Room Massage variëren van klassieke zweedse en cosmetische massage, naar deep tissue massage, sportmassage, bindweefselmassage, shiatsu massage, lomi lomi, en ontspannende massage.

Schrijf je nu in voor deze geweldige cursus 
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Last minutes