The Wellness Room academie is een nieuw project van The Wellness Room Antwerpen dat van start gaat in juni 2021.
The Wellness Room Academie is een privé opleidingsinstituut, die avond-en weekendopleidingen verstrekt in de massage sector. De opleidingen zijn onderverdeeld in niveau’s, gaande van I, II en III tot niveau EXPERT.
Om de kwaliteit van de opleidingen te garanderen, kan niet iedereen zomaar deelnemen aan hogere niveau cursussen. Dwz. Dat je zonder niveau 1 niet kan deelnemen aan een niveau 2 cursus of hoger. Heb je al een opleiding elders afgerond? Maak dan een afspraak met de receptie om de diploma’s te bespreken op een gratis intake-gesprek. Zij kan dan bevestigen of u al dan niet toegelaten bent voor een cursus op hoger niveau van The Wellness Room Academie.
The Wellness room Academie is voor iedereen die graag wil leren masseren. Dit kan gaan van klassieke zweedse en cosmetische massage, naar deep tissue massage, sportmassage, bindweefselmassage, stoelmassage, shiatsu massage, cupping, en andere massages.
De sterkte van The Wellness Room is dat er wordt lesgegeven in kleine groepen. Er zijn maximum 6 leerlingen per klas. Deze werken telkens per 2. Zo heb je persoonlijke begeleiding en werken jullie in 3 groepjes van 2, die ter plaatse door de docent worden samengesteld.
The Wellness Room Academie werkt met docenten van over de hele wereld. Bij de inschrijving van de cursus staat duidelijk vermeld of de cursus in het Nederlands of in het engels gegeven wordt. Alle docenten hebben minimum 5 jaar ervaring, zijn zelf nog actief in de massage sector, runnen minimum 5 jaar hun eigen massage bedrijf, en zijn gediplomeerd in minimum 8 massage therapieën.
Na je opleiding is het mogelijk om een vrijwillige stage te lopen in The Wellness Room. Zo kan je eventueel meteen je eigen salon opstarten, met praktijkervaring uit The Wellness Room. Of je kan deze ervaring op je CV schrijven, wat van pas kan komen tijdens het solliciteren.
Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat van The Wellness Room Academie.
Voor inschrijvingen werken we samen met een evenementen systeem waar iedere cursus een ‘event’ is waarvoor je 1 ticket dient aan te kopen. Opgelet, koop jij een ticket voor een opleiding waarvoor je niet bent toegelaten, dan is restitutie van jouw inschrijvingsgeld niet mogelijk. Check dus zeker met de receptie voor je een ticket koopt. Uiteindelijke inschrijvingen verlopen enkel via aangekochte tickets. Ieder ticket heeft eenzelfde ‘voorschot’ prijs, namelijk 50 euro. Het resterende bedrag wordt afgerekend ter plaatse alvorens de cursus start.
The Wellness Room Academie staat voor transparantie en eerlijkheid. U heeft geen verborgen kosten. Dwz dat wij u niet gaan aanrekenen voor producten, u niets dient mee te nemen, zelfs geen handdoeken of tafellakens. U dient zelf notities te nemen tijdens de opleiding. 
Alle studenten van The Wellness Room Academie mogen gratis parkeren in de parking van The Wellness Room Antwerpen. Meer info via mail: barbara@the-wellness-room.be

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties