The Wellness Room academie is een nieuw project van The Wellness Room Antwerpen sinds 2022. The Wellness Room Academie is een privé opleidingsinstituut, die dag-, avond-en weekendopleidingen verstrekt in de massage sector. De opleiding betreft onze bekende The Wellness Room massage.   Deze massage betreft een mix aan Wellness Room technieken, tips & tricks en ins en outs van massage. 

De duur van de opleiding is 2 uur intensief. Waarna 5 uur stage volgt op een dag naar keuze, en een examen-massage.  De kostprijs van de cursus is 199 euro excl. BTW. 

The Wellness room Academie is voor iedereen die graag wil leren masseren. De technieken van onze Wellness Room Massage variëren van klassieke zweedse en cosmetische massage, naar deep tissue massage, sportmassage, bindweefselmassage, shiatsu massage, lomi lomi, en ontspannende massage.

Schrijf je nu in voor deze geweldige cursus
De sterkte van The Wellness Room is dat er wordt lesgegeven in zeer kleine groep van max. 4 personen. Er zijn maximum 4 leerlingen per klas, zo heb je persoonlijke begeleiding en werken jullie close samen om elkaars technieken te zien en te beoordelen, samen met de docente en het massage model dat zelf ook een professional is in de sector. 

The Wellness Room Academie wordt begeleid door Barbara zelf, de CEO van The Wellness Room Antwepen, met ruim 15 jaar ervaring en diverse massage titels en het aanwerven van massage experten wereldwijd.

Na je opleiding is het de bedoeling om 5 uur stage te lopen in The Wellness Room op een dag van jouw keuze, gevolgd door een massage - examen op een dag naar keuze. Na de opleiding, stage en het examen, kan je meteen solliciteren als massagetherapeut(e) met een grondige kennis én praktijkervaring vanuit The Wellness Room. Je kan deze ervaring ook op je CV schrijven.
Uw certificaat van deelname aan deze cursus wordt pas uitgereikt na deze stage van 5 uren en het eindexamen. Deze 5 uren van je stage krijg jij de kans onze andere massage professionals die in The Wellness Room te werk zijn te masseren, zodat je 100% professionele feedback ontvangt op jouw aangeleerde technieken, vooraleer je op de klanten aan de slag gaat. Dit geeft jou meer vertrouwen en je krijgt nog extra 5 uur tips & tricks tijdens deze massages die je geeft op je stage.

Examen: na de 5 uur stage maak je een afspraak om je examen te komen afleggen.  Deze massage geef je aan de docente zelf, Barbara, de CEO van The Wellness Room Antwerpen. 

Na afronding van de opleiding; de stage van 5 uren + het eindexamen (1 uur) (dagen en uren vrij te kiezen) ontvang je een certificaat van The Wellness Room Academie. 
The Wellness Room Academie staat voor transparantie en eerlijkheid. U heeft geen verborgen kosten. Dwz dat wij u niet gaan aanrekenen voor producten, u niets dient mee te nemen, zelfs geen handdoeken of tafellakens. U dient zelf notities te nemen tijdens de opleiding.  Alle studenten van The Wellness Room Academie mogen gratis parkeren in de parking van The Wellness Room Antwerpen. Meer info via mail: barbara@the-wellness-room.be

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.